Cele mai potrivite idei de cadouri pentru bebelusi

09/12/2021
Cele mai potrivite idei de cadouri pentru bebelusi

Există numeroase momente și ocazii de-a lungul unui an când trebuie să cumperi cadouri pentru un bebeluș. Și ce este cel mai potrivit, dacă nu jucăriile. Cum le alegi însă, pentru ca acestea să se potrivească vârstei, să fie sigure, dar și interesante pentru copil?

Cum trebuie să fie jucăriile pentru bebeluși?

Înainte de a cheltui o sumă de bani impresionantă pe un cadou pentru bebelușul tău sau al altor persoane dragi ție, trebuie să cunoști câteva reguli importante. În magazine, jucăriile trebuie să fie sigure. Când verifici ofertele magazinelor, alege-le doar pe cele care au aprobări le și marcajele corespunzătoare și, prin urmare, sunt destinate copiilor de vârste mici.

De asemenea, atunci când cumperi jucării bebeluși, acordă atenție și țării în care au fost produse. Cele mai ieftine provin adesea din China, iar materialele din care sunt realizate sunt de cele mai multe ori dăunătoare copiilor. Prin urmare, uneori este mai bine să cumperi o jucărie mai scumpă, de la un producător renumit pentru produsele de calitate. Jucăriile pentru copiii sub un an trebuie să fie, de asemenea, de dimensiuni considerabile, astfel încât bebelușul să nu poată înghiți anumite piese ale acestora.

Ce tipuri de jucării poți alege pentru un bebeluș?

Atunci când verifici ofertele disponibile de jucării bebeluși din magazine, trebuie să știi că acestea pot fi împărțite în mai multe grupuri:

  • Jucării de pluș

Acestea sunt cele mai sigure, nu au elemente dure sau ascuțite, iar un copil mic le poate ridica cu ușurință, pentru că sunt ușoare. Poți găsi astfel de jucării în diferite forme, iar pentru copiii mai mari, se pot alege jucării de pluș cu sunete, bile sau clopoței în interior, ceea ce ajută la stimularea simțurilor bebelușilor.

  • Jucării zdrăngănitoare

De îndată ce un copil învață să urmărească obiectele arătate, o jucărie zdrăngănitoare poate fi potrivită ca și cadou. În timp, cel mic va învăța să țină și să scutere singur jucăria, stârnindu-i interesul. Aceste jucării pot fi din plastic, din lemn și chiar din materiale textile.

  • Jucării de baie

Nu există niciodată prea multe jucării de baie. Rățuște de cauciuc sau broscuțe de diferite dimensiuni sau culori, împreună cu alte accesorii vor face baia bebelușului tău mult mai plăcută și, de multe ori, vor fi cele care îl vor convinge pe cel mic să accepte această activitate. În plus, aceste jucării sunt utile chiar și atunci când copilul este mai mare.

  • Covorașe educaționale

Pentru bebelușii care își ridică deja capul, se răsucesc de pe o parte pe alta sau se mișcă singuri, covorașul educațional este o alegere excelentă.

  • Cărți

Acestea sunt jucării preferate de un bebeluș ceva mai mare, care se apropie de prima aniversare, dar primele cărți pot fi cumpărate de la doar patru luni. În magazine există modele special adaptate vârstei bebelușilor, de aceea, acordă atenție acestui aspect atunci când le alegi.

Un copil mic va fi bucuros să se joace cu orice jucărie, indiferent dacă este un produs scump sau ieftin. Dar, nu uita să le alegi doar pe acelea care sunt realizate din materiale de calitate și sunt sigure pentru vârsta bebelușului.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu