Tipuri de camere de supraveghere

12/01/2022
Tipuri de camere de supraveghere

Ai nevoie de o cameră de supraveghere acasă?

Prima întrebare pe care ți-o poți adresa este simplă: este necesară în primul rând o cameră de supraveghere? Iar răspunsul depinde de nivelul de securitate pe care vrei să-l adaugi casei sau afacerii tale. În timp ce senzorii pot detecta mișcarea, vei ști dacă ușile sau ferestrele au fost deschise sau închise, fără camere, nu poți vedea de fapt ce se întâmplă acasă.

De asemenea, camerele te pot ajuta mai repede; în ceea ce privește verificarea audio versus verificarea video. Funcția audio nu este suficientă de una singura, este necesară și o cameră. Îți recomandăm să instalezi camere de securitate pe lângă senzori la domiciliu sau în locul unde ai afacerea.


De câte camere de supraveghere am nevoie?

Numărul de camere de supraveghere de care ai nevoie depinde de dimensiunea casei tale, precum și de nivelul de securitate pe care o dorești să-l ai în general. Îți recomandăm să pui cel puțin o cameră la intrarea principală a casei tale. Ideal ar fi sa folosesti și camere de supraveghere pentru exterior la toate intrările de la parter; cu toate acestea, acest lucru nu se va aplica cuiva care locuiește într-un apartament. Pentru mai multă securitate, poți pune mai multe camere de supraveghere la parter și în orice cameră pe care o folosești frecvent. Pentru securitate suplimentară, poți pune camere de supraveghere în holurile principale de la etaj. Cu toate acestea, nu recomandăm plasarea camerelor în dormitoare sau băi din cauza problemelor de confidențialitate. În general, majoritatea caselor vor necesita cel puțin trei camere la două intrări exterioare, precum și o intrare interioară.


Ghid de cumpărare pentru camere de supraveghere

Deoarece există mulți factori de luat în considerare atunci când alegi o cameră de securitate, am creat un ghid care să te ajute în întregul proces, începând cu alegerea tipului de cameră sau camere de care ai nevoie. 


Diferite tipuri de camere de supraveghere pentru acasă

Există câteva moduri diferite de a aborda diferitele tipuri de camere de supraveghere, fie după locație, unde le așezi în casă sau în spatiul unde ai afacerea, fie după putere, modul în care primesc energie, prin conectivitate, dacă necesită Wi-Fi, telefon fix, celular sau baterie de rezervă.


După Locație

Majoritatea oamenilor își vor începe căutarea unei camere de supraveghere în funcție de locație. Unde dorești să monitorizezi? Dacă locuiești într-un apartament, probabil că ai nevoie doar de camere de interior, dar cei cu curte pot beneficia și de camere de exterior și sonerii video.

Camerele de interior ar trebui să fie plasate în locurile care oferă cea mai mare vizibilitate, cu fata la usa sau la geam. Evita zonele private, cum ar fi băile sau dormitoarele, dar acoperă orice zonă ușor accesibilă, cum ar fi un hol din față sau orice zonă centrală pentru casa ta, cum ar fi camera de zi. Camerele de interior sunt mai probabil să fie conectate la priză decât camerele de exterior. Cu toate acestea, îți recomandăm să obții o copie de rezervă celulară pentru camerele conectate, astfel încât acestea să rămână pornite chiar dacă nu este alimentare.

Camerele pentru exterior, pe de altă parte vin cu carcase rezistente la temperaturi extreme și vreme rea. Cum determini cât de durabilă este o cameră? Spre deosebire de camerele de interior, camerele de exterior au mai multe șanse să fie wireless datorită lipsei prizelor în aer liber. Dar un lucru care este important de reținut este că camerele wireless pot necesita conexiune continua la internet.

Camerele cu sonerii video sunt un alt tip de camere de exterior utilizate special pentru ușile din față. Altfel cunoscute sub denumirea de camere sonerie, acestea pot include o sonerie sau pot înlocui o configurație existentă pentru sonerie, astfel încât oamenii să-și poată vedea și să vorbească cu oaspeții de la distanță printr-o aplicație mobilă sau un dispozitiv inteligent. De exemplu, când cineva te sună la ușă, ești avertizat pe telefon, avand posibilitatea sa vezi persoana.

Tu de ce tip de camera ai nevoie?

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu