Fiare de calcat verticale

Kubato îți pune la dispoziție o gama variată de fiare de calcat de ultima generatie!

Ai impresia că pierzi ore în șir încercând să-ți calci cămășile de serviciu sau rochiile din in? Afla cum să profiți la maximum de timpul tău învățând cum să calci corect hainele, folosind ghidul nostru ușor pas cu pas. Odată ce știi cum, povara călcatului s-ar putea transforma într-un morman de bucurie.

Tot ce trebuie să faci atunci cand utilizezi un fier de călcat este sa te asiguri că este curat. Verifica eticheta articolului vestimentar pentru a te asigura că îmbrăcămintea este sigură pentru călcat. Calcă mai întâi articolele care necesită cea mai joasă temperatura. Netezeste întotdeauna cutele, astfel încât să nu le calci pe loc. Nu uita să calci ambele părți.

Calcă întotdeauna îmbrăcămintea care necesită cea mai scăzută temperatura. Este mai ușor să încălzești fierul de călcat decât să-l răcești.

Înțelegerea modului de utilizare a fierului de călcat cu abur este ușor, atât timp cât cunoști pașii potriviți de urmat. Așadar, iată ghidul nostru simplu, pas cu pas, despre cum să calci lenjeria, hainele și multe altele.

Asigură-te că fierul de călcat este curat dacă intenționezi să utilizezi funcția de abur, deoarece nu dorești să lase urme sau pete pe haine. Verifica eticheta hainelor sa vezi la ce temperatura se călca pentru a le proteja. Dacă nu este specificata temperatura, atunci verifica materialul. Citeste manualul fierului de călcat și verifica ce setare este potrivită. De exemplu, o setare scăzută este potrivită pentru materiale sintetice; o setare medie este potrivită pentru poliester; iar o setare ridicată este potrivită pentru bumbac.

Cel mai bun mod pentru a călca este folosind o masa de călcat, deoarece este concepută pentru a absorbi căldura și umezeala. Nu călca niciodată pe suprafețe inflamabile. Umple fierul de călcat cu apă. Acest lucru este necesar pentru funcția de abur. De obicei, fierul de călcat are un rezervor de apă cu un punct de intrare lângă marginea superioară a acestuia.

Pentru cele mai bune rezultate folosește apă filtrată. Acest lucru te va ajuta să eviți acumularea de calciu. Încălzește fierul de călcat rotind butonul la setarea necesară pentru hainele pe care intenționezi să le calci.

Aseaza-ti îmbrăcămintea astfel încât să nu se șifoneze, complet întinsă pe masa de călcat. Pune fierul de călcat ferm și încet peste material, asigură-te că netezesti orice cute, ca sa nu calci de doua ori aceeași porțiune de material.

Nu uita că fiecare parte a articolelor de îmbrăcăminte sau lenjerie de pat va avea nevoie de călcare individuală. De exemplu, pentru a călca o cămașă:

Netezeste mai întâi gulerul, calcă manșetele și mânecile, apoi calcă porțiunea de la umeri. În cele din urmă, calcă partea din față și din spate a corpului principal al cămășii. Nu lăsa niciodată fierul de călcat să se odihnească într-un singur loc pe materialul pe care îl calci deoarece acest lucru poate duce la arsuri sau chiar provoca un incendiu! Folosește un cuier pentru a agăța imediat hainele călcate ca acestea sa nu se sifoneze.

Discount 28%
90.75 Lei 65.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
CuloareVerde MarcaLoomax Material talpaTitanium Putere15 W TipVertical
Discount 52%
200.50 Lei 95.00 Lei

+ Taxa verde 1.50 Lei

Momentan Indisponibil
CuloareRosu / Negru MarcaLoomax Material talpaInox Putere1500 W TipVertical
  • Fiare de calcat verticale
Filtre produs
Culoare
Material talpa
Putere
Tip
Utilizare
Marca