Biciclete copii

Dacă copilul tău este interesat de biciclete, este timpul să-l întâmpini cu sportul pe care îl iubește! Indiferent dacă copilul tău are doar trei ani și este pregătit pentru prima bicicletă, fie că este gata să exploreze drumuri sau trasee, îți punem la dispoziție o gama variată de biciclete copii sigure și performante.

Spre deosebire de bicicletele pentru adulți, bicicletele pentru copii nu sunt dimensionate în funcție de înălțimea sau lungimea cadrului. În schimb, sunt oferite în dimensiuni bazate pe dimensiunea roților. Pentru copiii care sunt mai înalți pentru vârsta lor, se pot schimba rotile cu unele mai mari, dar s-ar putea să nu fie la fel de bine echipați pentru a face față altor schimbări pe măsură ce bicicletele devin mai mari: cum ar fi mai multe trepte și frâne de mână.

Cumpărarea unei biciclete pentru un copil în creștere

Copiii sunt în continuă creștere! Îi îmbraci dimineața și după-amiaza parcă li s-au micșorat hainele. De ce ar trebui să ții cont atunci cand cumperi o bicicletă pentru un copil in crestere?
Deși cumpărarea unei biciclete cu care copilul tău poate „crește” ar putea părea o alegere economică, există câteva dezavantaje majore atunci când încerci să reduci costurile.

Siguranță: Dacă copilul tău nu poate atinge pământul când stă pe bicicleta sau nu poate ajunge confortabil la ghidon sau frâne, atunci bicicleta nu este sigură pentru el. El nu o va putea controla, opri și conduce în mod adecvat. La fel, dacă o bicicletă este prea mică pentru copilul tău, vei observa că se lovesc genunchii de ghidon și arată strâns pe bicicletă. O bicicletă prea mică poate părea scăpată de sub control și instabilă.

Confort: Deși copiii sunt puțin mai rezistenți ca adulții uneori, gândește-te cum ar fi să mergi pe o bicicletă care nu se potrivește corect la corpul tău. Dacă nu ești confortabil, este mai puțin probabil să mergi cu bicicleta. Același lucru este valabil și pentru copilul tău. Vrei ca plimbarile să fie plăcute, astfel încât să puteți merge cu toții împreună, dar dacă copilul tău merge pe o bicicletă care nu se potrivește, nu va fi la fel de distractiv pentru el.

Dacă nu ai fonduri suplimentare pentru a cumpăra o bicicletă nouă în fiecare an (cine are?), există câteva modalități excelente de a economisi bani, oferind în același timp copilului tău o bicicletă distractivă și sigură. Multe magazine de biciclete vor vinde biciclete uzate și vor oferi puțini bani de schimb care ar putea merge pentru următoarea achiziție de biciclete pentru copilul tău. Ține minte că, pe măsură ce un copil crește și mărimea bicicletei ramane la fel, există întotdeauna un alt copil care crește pe mărimea bicicletei de aceeași dimensiune... chiar dacă nu este a ta. Fă-ți prieteni alți părinți din comunitatea ta sau donează bicicleta folosită a copilului tău cuiva care are cu adevărat nevoie de ea.

Cumpărarea unei biciclete cadou

Când copilul tău este suficient de mare, este important pentru tine să fie implicat în procesul de cumpărare a bicicletei. Să-ți duci copilul la magazinul de biciclete pentru o plimbare de test este o modalitate excelentă de a afla ce se potrivește cel mai bine și ce fel de mers este cel mai interesat să facă. Angajații magazinului local de biciclete sunt experți în ceea ce privește potrivirea bicicletei la dimensiunile copilului tău, ce fel de bicicletă va avea nevoie pentru călătoria pe care o va face și-ți pot economisi o mulțime de timp în căutarea de răspunsuri pe internet.

Orice model de bicicleta ai decide să-i oferi copilului tău, asigură-te că ai planificat din timp această achiziție. Ține minte ca are nevoie și de o cască de protectie, genunchiere si cotiere.

Discount 5%
73.00 Lei 69.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 8%
249.00 Lei 229.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 8%
249.00 Lei 229.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 8%
249.00 Lei 229.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 5%
73.00 Lei 69.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 8%
249.00 Lei 229.00 Lei
Momentan Indisponibil