Un smart home ofera o multime de avantaje. Tehnologia smart home se refera in general la un ansamblu de dispozitive, aparate sau sisteme care pot fi conectate la o retea comuna, ce poate fi controlata independent si de la distanta. In momentul in care tehnologia casei tale functioneaza intr-un singur sistem, aceasta se mai poate numi si casa "conectata". De exemplu, termostatul casei tale, luminile, difuzoarele audio, televizoarele, camerele de supraveghere, incuietoarele, electrocasnicele si multe altele sunt toate conectate intr-un sistem comun, care poate fi controlat de telefonul din buzunarul tau sau printr-un dispozitiv mobiil cu ecran tactil.

In cazul in care ar exista vreo urma de indoiala, aminteste-ti ca traim in "Epoca de aur" a dezvoltarii tehnologiei. Pe scurt, in ultimele doua decenii, ne-am pus baza in telefoanele cu fir pentru a comunica pe cat mai eficient posibil. Apoi am trecut la "computerele minuscule" pe care le purtam zi de zi in buzunar. Asadar, daca una din inventiile principale ale anilor 2000 a fost smartphone-ul, urmatorul mare pas ar fi dezvoltarea smarthome-urilor, sau a caselor inteligente. Automatizarea inteligenta a locuintei iti va permite practic sa beneficiezi de functionalitate la cele mai inalte standarde, fapt ce nu era posibil in trecut. Pe masura ce tehnologia continua sa evolueze si sa-si extinda orizonturile, se vor extinde automat si posibilitatile de automatizare a locuintei, facand viata mai usoara si mai placuta tuturor consumatorilor.

Unii oameni sunt tentati sa se gandeasca la conceptul de "smart home" ca la o modalitate buna de a tine pasul cu cea mai recenta tehnologie, altii insa o privesc ca pe o oportunitate de a arata doar cateva dintre avantajele uimitoare si practice ale automatizarii locuintei.

Printre principalele avantaje ale unei case "inteligente" se numara si faptul ca poti gestiona toate dispozitivele dintr-un singur loc. In aceasta situatie, factorul confort cantareste enorm. Mai mult, faptul ca poti mentine toata tehnologia din casa conectata printr-un singur sistem reprezinta un pas imens pentru managementul locuintelor la modul general.

In teorie, tot ce trebuie sa faci e sa folosesti o anumita aplicatie pe mobil sau tableta si vei putea accesa nenumaratele functii ale dispozitivelor tale smart home. Acest lucru faciliteaza accesul la functionalitatea pe care o doresti cu adevarat pentru casa ta.

Un alt mare avantaj pe care il prezinta tehnologia smart home este flexibilitatea pentru dispozitive si aparate noi, care apar pe masura ce se dezvolta tehnologia. Sistemele de case inteligente tind sa fie extraordinar de volatile atunci cand vine vorba de acomodarea cu noi dispozitive, aparate sau tehnologii de ultima ora. Asadar, indiferent de cat de "moderne" ar parea dispozitivele smart home, intotdeauna vor continua sa apara modele din ce in ce mai noi si mai impresionante odata cu trecerea timpului. Dincolo de asta, probabil ca vei mai adauga noi jucarii la suita ta de dispozitive pe masura ce le vei inlocui pe cele vechi, sau vei descoperi noi tehnologii care sa te insoteasca atat in spatiile interioare, cat si in cele interioare.

Discount 58%
141.00 Lei 59.00 Lei
+
CuloareNegru InterfataUSB 2.0 MicrofonIncorporat Rezolutie foto (pixeli)1080p HD Rezolutie video (pixeli)1080p HD
Discount 61%
380.75 Lei 149.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

+
CuloareSH029 Format senzor3 MP InterfataWi-Fi MarcaSricam Numar camere suportate10
Discount 20%
999.75 Lei 799.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

+
Format senzor2 MP InterfataCititor de carduri Rezolutie video (pixeli)HD TipCamera de supraveghere
Discount 46%
259.15 Lei 139.00 Lei

+ Taxa verde 0.15 Lei

+
Format senzor3 MP InterfataWi-Fi Rezolutie video (pixeli)HD TipInterior
Discount 15%
199.00 Lei 169.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 63%
350.75 Lei 129.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
CuloareSH025 Format senzor3 MP InterfataWi-Fi MarcaSricam Numar camere suportate10
Discount 41%
235.75 Lei 139.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
Format senzor3 MP InterfataWi-Fi Rezolutie video (pixeli)Full HD Tehnologie transmisieWireless TipCamera de supraveghere
Discount 61%
380.75 Lei 149.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
CuloareSH020 Format senzor3 MP InterfataWi-Fi MarcaSricam Numar camere suportate10
Discount 35%
385.75 Lei 249.99 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
Format senzor3 MP InterfataWi-Fi Rezolutie video (pixeli)Full HD Tehnologie transmisieWireless TipCamera de supraveghere
79.00 Lei
Momentan Indisponibil
109.00 Lei
Momentan Indisponibil
169.00 Lei
Momentan Indisponibil
Vezi inca 5 produse
Filtre produs
Culoare
Format senzor
Interfata
Microfon
Numar camere suportate
Raza de actiune
Rezolutie foto (pixeli)
Rezolutie video (pixeli)
Tehnologie transmisie
Tip
Tip alerta
Marca