Menține-ți copiii fericiți cu noile modele de carucioare copii de la Kubato!

Ce poate fi mai dificil decât să alegi primul cărucior pentru bebeluș și cum să-l alegi? Într-adevăr, această piață devine din ce în ce mai competitivă. Cu atât de multe mărci, fiecare cărucior oferă mai multe caracteristici unice, oferă soluții ușoare, de călătorie și sport... este destul de copleșitor să alegi opțiunea potrivită dintre toate aceste tipuri diferite de cărucioare.

Cea mai importantă regulă aici este să știi de ce ai nevoie și asta este ceea ce ne propunem să rezolvăm astăzi.

Amintește-ți pur și simplu că căruciorul pentru bebeluș va fi una dintre piesele tale de echipament pentru bebeluși cel mai des folosite, așa că este esențial să decizi ce cărucior să cumperi.

Am decis să introducem un ghid cuprinzător și simplu de cumpărare a căruciorului pentru copii, despre cum să alegi un cărucior pentru familia ta.

Cum să alegi un cărucior și ce să iei în considerare?

În zilele noastre, poți găsi un număr mare de tipuri diferite de cărucioare. Totul se rezumă la de ce ai nevoie de un cărucior pentru copii. Ce întrebări e necesar sa iti adresezi?

Câți ani are copilul tău?

Ești în căutarea unui cărucior pentru un nou-născut sau un copil mic? Ai dori să utilizezi un cărucior pe măsură ce copilul tău crește?

Cati copii ai?

Ai nevoie de un cărucior pentru un copil, gemeni, doi copii cu o diferență de vârstă apropiată sau chiar trei copii?

Ai de gând să faci un al doilea copil în curând?

Dacă da, atunci ia în considerare cărucioarele convertibile de la unul singur la dublu sau alte opțiuni de cărucioare în tandem.

Ai o mașină?

Ia în considerare timpul de care are nevoie copilul tău pentru a rămâne în scaunul de mașină. Dacă conduci o mașină, este foarte recomandabil să iei în considerare sistemele de călătorie pentru cărucior sau chiar cărucioarele cu cadru. În zilele noastre, majoritatea cărucioarelor sunt compatibile cu scaunul auto, așa că ar trebui să verifici întotdeauna ce scaune auto pentru copii sunt compatibile cu ce tipuri de cărucioare pentru copii.

Cât de des plănuiește să folosești căruciorul?

Mergi cu bebelușul tău în fiecare zi? Faci deplasări mergând pe jos, cum ar fi cumpărături, vizitezi medicul de familie, te întâlnești cu prietenii?

Cât timp vrei să reziste căruciorul tău?

Dorești să utilizezi un scaun auto pentru copii în primele șase luni și apoi să obții un cărucior de jogging profesional, un cărucior cu umbrelă sau un cărucior de călătorie?

Ai prefera să ai întregul sistem de călătorie pentru cărucior și să îl utilizezi de la naștere până la vârsta de cinci-șase ani? Sau ți-ar plăcea să-l folosești chiar și pentru mai mulți ani, plănuind să ai mai mulți copii. Poți opta pentru orice model de carucior atat timp cat aduce beneficii tuturor membrilor familiei tale!

În special în primele 6 până la 9 luni aproximativ, plimbarea copilului pentru unele mame se desfășoară cel mai bine în jurul orei somnului. Un carucior performant poate aduce confort ție și copilului tău!

599.00 Lei
+
CuloareAlbastru Greutate6.5 Kg Interval varsta0 - 36 luni MarcaKaremi PentruBaieti
999.00 Lei
+
CuloareAlbastru Greutate11 Kg Interval varsta0 - 36 luni MarcaKaremi PentruBaieti
2,999.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareViolet Diametru roata fata10 inch Diametru roata spate12 inch Dimensiuni deschis (W x D x H)110 x 61 x 125 cm Greutate10 Kg
2,999.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareKhaki Diametru roata fata10 inch Diametru roata spate12 inch Dimensiuni deschis (W x D x H)110 x 61 x 125 cm Greutate10 Kg
Discount 2%
1,329.00 Lei 1,299.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareBej Diametru roata fata8 inch Diametru roata spate12 inch Dimensiuni deschis (W x D x H)99 x 65 x 117 cm Greutate11 Kg
Discount 2%
1,329.00 Lei 1,299.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlbastru Diametru roata fata8 inch Diametru roata spate12 inch Dimensiuni deschis (W x D x H)99 x 65 x 117 cm Greutate11 Kg
1,624.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlbastru Diametru roata fata9.5 inch Diametru roata spate11.5 inch Dimensiuni deschis (W x D x H)107 x 96 x 52 cm Greutate11 Kg
599.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareGri Greutate6.5 Kg Interval varsta0 - 36 luni MarcaKaremi PentruBaieti
599.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareMov Greutate6.5 Kg Interval varsta0 - 36 luni MarcaKaremi PentruBaieti
549.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareGri Greutate6.5 Kg Interval varsta0 - 36 luni MarcaKaremi PentruBaieti
Vezi inca 12 produse
Filtre produs
Culoare
Diametru roata fata
Diametru roata spate
Dimensiuni deschis (W x D x H)
Interval varsta
Pentru
Pozitionare sezut
Tip
Tip pliere
Tip roti
Marca