Monitoare video bebelusi

În calitate de proaspăt părinte, este firesc să dorești să urmărești cu atenție copilul atunci când acesta doarme într-o altă cameră. Monitoarele pentru bebeluși le pot oferi părinților multă liniște sufletească, permițându-le să urmărească în permanență copilul. În zilele noastre, tehnologia permite chiar monitorizarea copilul în timp ce părinții sunt la serviciu, Există trei tipuri de bază de monitoare video bebelusi:

Monitoare audio
Monitoare video
Monitoare WiFi

Toate acestea îți permit să-ți monitorizezi bebelușul în moduri diferite și pot fi de ajutor - totul depinde de ce-ti permite bugetul, ce caracteristici cauți și cum este stilul tău de viață.

Monitoare audio

Monitoarele audio captează orice sunet pe care copilul tău îl scoate în timp ce doarme sau când se trezește. Spre deosebire de monitoarele video, totuși, monitoarele audio nu-ți pot spune întotdeauna dacă copilul tau pur și simplu se agită și face zgomot în somn sau dacă s-a trezit complet. Monitoarele audio sunt, de obicei, cea mai ieftină alegere, totuși. Dacă bebelușul tău va dormi în camera ta și tu îl monitorizezi în cea mai mare parte din timpul somnului sau când trebuie să părăsești dormitorul, acest monitor se va potrivi probabil nevoilor tale.

Monitoare video

Monitoarele video îți permit să-ți vezi copilul pentru tot timpul în care acesta doarme. De obicei atașează camera video pe peretele camerei bebelușului. Majoritatea camerelor video oferă caracteristici speciale, cum ar fi zoom, înclinare și vedere pe timp de noapte, astfel încât să poți vedea copilul chiar și atunci când luminile sunt stinse. Poți avea mai mult de un receptor video, astfel încât să-ți poți monitoriza copilul în timp ce te aflii în diferite părți ale casei tale.

Monitoare WiFi

Aceste tipuri de monitoare se conectează la rețeaua ta WiFi, astfel încât să-ți poți vedea sau auzi copilul prin intermediul smartphone-ului sau a altui dispozitiv digital. Aceasta înseamnă că poți continua să-ți monitorizezi bebelușul chiar și atunci când ești în afara casei, ceea ce poate fi cu adevărat liniștitor, mai ales atunci când alții îl urmăresc pe copilul tău sau când trebuie să fii separat de bebeluș pentru o perioadă de timp. Nu permite niciodată unui monitor pentru bebeluși să-ti înlocuiască propria supraveghere. Monitoarele pentru bebeluși pot fi cu adevărat utile, dar nu ar trebui să înlocuiască supravegherea părintească. Reține dacă nu ti-ai văzut copilul mișcându-se de ceva vreme sau nu l-ai auzit plângând. Asigura-te că il verifici în mod regulat când nu se simte bine, deoarece monitoarele pentru bebeluși nu detectează febră sau alte detalii pe care doar un părinte din cameră le va observa.

Unde să pui monitorul pentru bebeluși? Trebuie sa te asiguri că instalezi orice monitor pentru bebeluși cu cablu la cel puțin trei metri de pătuțul bebelușului tau și nu în pătuțul copilului sau la îndemână, nu există prea multe reguli în acest sens.

Dacă utilizezi un monitor video, probabil îl vei monta pe perete și va trebui să te asiguri că alegi un loc care iti va permite să filmezi în mod adecvat copilul. Instrucțiunile care vin cu dispozitivul iti vor oferi mai multe informații despre cele mai bune practici.

Cât timp să folosești un monitor pentru bebeluși? Majoritatea părinților folosesc un monitor pentru bebeluși cel puțin în primele luni, când trezirea frecventă de noapte este un lucru obișnuit. Unii părinți consideră aceste dispozitive de neprețuit. Dar mulți părinți ajung să continue să folosească cativa ani, deoarece poate fi util să vezi ce face micuțul tău. Cu toate acestea, unii părinți aleg să renunțe cu totul la un monitor pentru bebeluși. Acest lucru se poate datora faptului că bebelușul lor doarme în camera lor sau chiar pentru că vigilența constantă necesară pentru monitorizarea copilului este stresantă. Atâta timp cât îți poți auzi copilul când se trezește, un monitor pentru bebeluși nu este strict necesar.

Descopera acum monitoarele video pentru bebelusi de la Kubato!

Discount 61%
380.75 Lei 149.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

+
CuloareSH029 Format senzor3 MP InterfataWi-Fi MarcaSricam Numar camere suportate10
Discount 63%
350.75 Lei 129.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
CuloareSH025 Format senzor3 MP InterfataWi-Fi MarcaSricam Numar camere suportate10
Discount 41%
235.75 Lei 139.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
Format senzor3 MP InterfataWi-Fi Rezolutie video (pixeli)Full HD Tehnologie transmisieWireless TipCamera de supraveghere
Discount 61%
380.75 Lei 149.00 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Momentan Indisponibil
CuloareSH020 Format senzor3 MP InterfataWi-Fi MarcaSricam Numar camere suportate10
Filtre produs
Culoare
Format senzor
Interfata
Numar camere suportate
Raza de actiune
Rezolutie video (pixeli)
Tehnologie transmisie
Tip
Tip alerta
Marca