Carucioare gemeni

Una dintre cele mai mari investiții pe care le poți face pentru copii tai gemeni va fi căruciorul pentru gemenii nou-născuți. Căruciorul dublu este unul dintre articolele pentru pentru bebeluși pe care le considerăm a fi destul de obligatorii. Adesea le clasăm chiar acolo, cu scaune de mașină și pătuțuri. Habar n-ai cât de important este un cărucior dublu până când trebuie să pleci din casă cu gemenii tăi. La Kubato găsești o varietate de modele de carucioare gemeni de ultima generatie, pentru siguranta bebelusilor tai!

De unde știi ce fel de cărucior ai nevoie cu adevărat? Există atât de multe opțiuni, factori, prețuri și mărci de luat în considerare. Am făcut cercetările și am vorbit cu părinți care au copii gemeni pentru a-ti oferi informații despre cărucioarele pentru gemeni. Așadar, permite-ne să te ajutăm să decizi cam ce fel de model ai nevoie pentru a călători mai ușor cu gemenii tăi.

Exista o listă vasta de cărucioare de gemeni incredibil de ușor și lin de manevrat. Există multe configurații diferite pe care le poți utiliza la cărucioare.

De obicei, toate aceste cărucioare pentru gemeni au si scaune auto și fiecare are meritele sale clare. Trebuie doar să te uiți la situația ta individuală, inclusiv la tipurile de teren pe care te vei plimba și la bugetul tău.

Mulți părinți de copii gemeni se întreabă dacă pot merge la plimbări frumoase prin cartier sau să-și ducă copiii mai mari în parc fără a fi nevoiți să-și plimbe pe jos ambii gemeni. Vestea bună este că nou-născuții tăi pot merge în căruciorul dublu potrivit.

Un cărucior dublu este o investiție grozavă. Trebuie doar să te asiguri că căruciorul pentru gemeni are scaune care se înclină complet pentru a fi utilizate înainte de vârsta de 6 luni. Înainte de această vârstă, bebelușii tăi nu vor putea să stea drept sau să își țină capul sus. Dacă scaunele din cărucior nu se înclină complet, acesta ar trebui să aibă o bază sau un adaptor pentru a atașa scaunele de mașină pentru sugari sau chiar pătuțuri.

Cu atât de multe opțiuni pe piață când vine vorba de cărucioare pentru copii mai mari și sugari, asigură-te că te concentrezi pe nevoile tale, nu numai pe ceea ce este strălucitor și elegant.

Atunci când alegi care cărucior pentru gemeni este potrivit pentru familia ta, trebuie să iei în considerare modul în care îl vei folosi. Tipul de roti și suspensie de care vei avea nevoie depind de acest lucru. Vrei sa alergi? Să te plimbi prin parc sau să stai lipit de trotuare?

Ar trebui să iei în considerare și costul. Unele sunt mult mai scumpe ca altele, iar costul tuturor carucioarelor poate să nu fie realist pentru bugetul tău. Costul căruciorului și al eventualelor accesorii necesare trebuie luate în considerare.

Nu uita de accesorii și de caracteristicile incluse. Unele modele de cărucioare gemeni au ghidon reglabil sau frână de mână. Decide ce caracteristici sunt importante pentru tine în scopul de a te ajuta să-ți restrângi opțiunile.

Aceste cărucioare duble costisitoare vor fi folosite până când gemenii tai vor împlini 3 sau 4 ani, așa că alegi cu înțelepciune. Ia în considerare modurile în care vei folosi căruciorul pentru gemeni înainte de a face o achiziție atât de costisitoare și cumpara-l la un preț de vânzare bun, dacă poți

Discount 15%
1,299.00 Lei 1,099.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 15%
1,299.00 Lei 1,099.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 15%
1,299.00 Lei 1,099.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 15%
1,299.00 Lei 1,099.00 Lei
Momentan Indisponibil