Centre de activitati bebelusi

Bebelușii în jur de 6 până la 12 luni sunt foarte curioși și își doresc în mod constant să exploreze și să se implice cu lumea din jurul lor. Modelele de centre de activitati sunt modalitatea perfectă pentru toată această curiozitate în curs de dezvoltare. Ele oferă bebelușilor un spațiu sigur și confortabil pentru a explora texturi, mișcări, imagini și sunete și pentru a exersa abilități motorii fine importante, cum ar fi prinderea cu cleștele, atingerea, apucarea și scuturarea. De asemenea, pot să-ți țină micuțul ocupat suficient de mult pentru ca tu să faci un duș sau să dai un telefon — un mare bonus!

La aproximativ 6 luni este un moment bun pentru a-i face upgrade bebelușului de la un covoraș de joacă sau o sală de joacă pe podea la un centru de activități bine așezat. Reține că vei dori să acorzi atenție cât timp petrece micuțul tău în centrul de activitate. Deși sunt perfect sigure, scaunul din material textil pune stres asupra articulațiilor șoldului bebelușului și poate provoca displazie de șold (malformația șoldului) după o utilizare prelungită. Lasă copilul să se distreze în centrul său de activitate, dar încearca să-l scoti de două ori pe zi timp de aproximativ 10 până la 15 minute de fiecare dată.

Atât părinții, cât și bebelușii adoră acest centru de activități modern, care se transformă într-un loc de joacă și, în cele din urmă, într-o masă pentru copii mici. Micuții nu se satură de obiectele care se rotesc și se leagănă și de tastatura electronică care se aprinde și redă melodii atunci când o lovesc cu mâinile sau cu picioarele. Platforma pentru picioare poate fi reglabilă pe înălțime, astfel încât degetele de la picioare ale bebelușului să o poată atinge și împinge întotdeauna (gândestete: puțină acțiune nu strica). Părinții apreciază culorile luminoase, dar nu prea luminoase ale centrului de activități și că poate fi folosit pe termen lung.

De obicei, centrele de activități sunt pline de activități stimulatoare pentru bebelușul tău și te vor ajuta sa economisesti bani. Există o mulțime de culori luminoase și captivante, multe jucării și activități, mai multe opțiuni de înălțime reglabile și nici măcar nu ai nevoie sa folosești baterii! Avem vești grozave pentru adulți: pernuța scaunului este ușor de îndepărtat și se poate spăla la mașina de spălat rufe.

În timp ce majoritatea centrelor de activități acoperă în mai multe etape de la șezut până la statul în picioare, majoritatea merg cu un pas mai departe: poziția pe burtă! Covorașul de jos se poate detașa de masă pentru a oferi bebelușului un loc confortabil în care să-și exerseze timpul petrecut pe burtă. De asemenea, suportul cu jucării se poate detașa de masa. Odată ce bebelușul se poate ridica singur, va fi captivat de rotirea la 360 de grade a scaunului, iar totul se transformă într-o masă de joacă pentru copiii mici capabili să se ridice cu sprijin. Centrul de activități este reglabil pe înălțime, așa că dacă bebelușul tău are picioare lungi, este ideal pentru joc.

Discount 42%
306.83 Lei 179.00 Lei
+
CuloareBufnita - Multicolor FunctiiJucarii detasabile Greutate1 Kg Inaltime60 cm Latime60 cm
Discount 22%
128.70 Lei 99.99 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlbastru FunctiiDezvoltarea abilitatilor motorii Greutate2 Kg Inaltime42.5 cm Latime62 cm
Discount 47%
299.00 Lei 159.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 50%
399.00 Lei 199.99 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlb/Multicolor MarcaKaremi Tip produsMasa Varsta+ 3 ani
Discount 40%
225.00 Lei 134.99 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareMulticolor MarcaKaremi
Discount 33%
193.53 Lei 129.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareMulticolora FunctiiJocuri MarcaKaremi PentruBaieti Poveste/PersonajAlte personaje
Discount 53%
139.00 Lei 64.99 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 22%
244.69 Lei 189.90 Lei
Momentan Indisponibil
Filtre produs
Culoare
Functii
Inaltime
Latime
Lungime
Pentru
Poveste/Personaj
Varsta
Marca