Ce jocuri exista pentru copii neliniștiți care se agită pe canapea? Ceasul întotdeauna ticăie mai încet ca de obicei pentru ei și tu probabil ai rămas fără idei. Ei bine, ai venit în locul potrivit. Te sprijinim cu această listă cu cele mai bune jocuri pe care probabil nu le-ai încercat împreuna cu copilul tău.


1. Jocuri cu creion și hârtie

De la Battleship la Sprouts, am creat o listă obligatorie de jocuri de interior cu hârtie și creion care bat televizorul în orice zi. Adună niște creioane și hârtie și verifică cele mai bune jocuri cu creion și hârtie.

2. Piese constructie

Nu ai nevoie de un set de construcție elegant pentru asta. Orașele cu bețișoare, turnurile de cărți, chiar și clădirile din cuburi sau cutii și perne, vor merge perfect. Dacă vrei să devii competitiv, vezi cine construiește cel mai înalt turn.

3. Costumatii

Fii propriul Houdini al copiilor tăi - fără încuietori, lanțuri și rezervoare de apă, desigur. Pur și simplu pune-ți o monedă sub una dintre cele trei cești și amestecă cupele în jur. Apoi cere-le celor mici să ghicească ce pahar conține moneda. Părinții ascunși pot plasa cupele lângă marginea unei mese și pot arunca moneda în secret. Priviți cum ochii copiilor tăi se luminează de uimire când află că moneda a dispărut!

4. Jocuri de cărți

Jocurile de cărți sunt grozave pentru a provoca mințile tinere și pentru a crea ore de distracție. Ia un set de cărți și vezi care sunt jocurile preferate ale copilului tău.

5. Puzzle-uri

Exersează în copilul tău creativitatea, cognitia și abilitatea de rezolvare a problemelor cu un puzzle bun. Poți găsi o varietate de puzzle-uri în magazine sau îți poți lăsa copiii să-și facă singuri. Roaga-i pe copii tai să deseneze o imagine pe o bucată robustă de carton sau pe o tablă Bristol. Apoi folosește un creion pentru a contura piesele de puzzle direct pe desenul lor. Taie piesele cu o foarfecă bună, amesteca-le și rezolva-le. Jocuri de interior și meșteșuguri într-o singură activitate distractivă!

6. Ora de dans

Alege cateva dintre melodiile preferate ale copiilor tăi și mărește volumul. Cere-le să danseze până când muzica se oprește. Când se întâmplă, trebuie să înghețe în orice poziție în care se află – chiar dacă au un picior în sus. Pentru a face jocul mai provocator, cere-le copiilor să înghețe în ipostaze specifice: animale, forme, litere sau chiar posturi de yoga. Copiii mici, în special, iubesc acest joc.

7. Jocuri de masă și de familie

Exista o listă cuprinzătoare cu astfel de jocuri pentru familie, de la cele ce includ cântece pentru copii și la unele mai practice și educaționale.

8. Scenete

Acest joc este ideal pentru grupuri mai mari - un favorit pentru petrecerea în pijama. Împarte copiii în grupuri. Da fiecărui grup o pungă plină cu elemente de recuzită, cum ar fi o lingură, bijuterii de jucărie, o șosetă, o minge sau o panglică. Apoi acordă-le 15 minute pentru a construi o scenetă în jurul recuzitei. Acest joc este atât de distractiv încât nu trebuie să fie competitiv. Dacă copiii doresc, totuși, toți pot vota o scenetă câștigătoare.

9. De-a v-ati ascunselea

Nicio listă de jocuri nu ar fi completă fără “de-a v-ați ascunselea”, nu-i așa? În acest joc clasic, o persoană își acoperă ochii și numără cu voce tare în timp ce ceilalți jucători se ascund. Când se termină numărătoarea, el sau ea începe să-i caute pe cei care s-au ascuns. Ultimul ascunzător găsit este următorul cautator. Atenție: acest joc este adesea o sursă de chicoteli. Familiile cu copii mai mari ar putea dori să ia lucrurile la un nivel superior și să se joace pe întuneric. Doar pentru a fi în siguranță, asigură-te că nu există obiecte pe podea.

10. Vânătoarea de comori

Copiilor le place să găsească obiecte ascunse – mai ales când există un premiu la sfârșit. Pur și simplu scrie-le indiciile pe niște bucăți de hârtie - fii creativ. Așează primul indiciu într-un loc ușor de găsit, cum ar fi în interiorul gustării sau al bolului cu cereale al copilului tau. Apoi lasa câte indicii prin casă, făcând o potecă până la indiciul final. În loc de un premiu, vânătoarea de comori poate duce la diverse monede în jurul casei. În acest fel, copiii ajung să colecteze toate monedele și să le pună în pușculițele lor la final.

11. Bowling de interior

O modalitate excelentă de a reutiliza sticlele de apă (sau poți cumpăra un set de bowling de interior). Aliniază 6-10 sticle de apă la capătul holului sau al camerei de zi. Pune o linie de bandă adezivă la linia de pornire. Ia o minge de interior de mărime medie și joaca-te bowling împreuna cu copilul tău! Dacă dorești, păstrează scorul și oferă premii la final. Dacă trebuie stabilizate sticlele de apă sau îngreunat jocul, pur și simplu umple sticlele cu puțină apă. Nu uita să înșurubezi bine capacul!

Ce jocuri îi plac copilului tău?

Discount 38%
79.00 Lei 49.00 Lei
+
Discount 38%
79.00 Lei 49.00 Lei
+
Discount 38%
79.00 Lei 49.00 Lei
+
Discount 38%
79.00 Lei 49.00 Lei
+
Discount 38%
79.00 Lei 49.00 Lei
+
Discount 20%
199.00 Lei 159.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 20%
149.00 Lei 119.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 20%
149.00 Lei 119.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 20%
149.00 Lei 119.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 20%
50.00 Lei 40.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 20%
220.00 Lei 176.00 Lei
Momentan Indisponibil
Abilitati dezvoltateSociale CuloareMulticolor MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje
Discount 28%
90.00 Lei 65.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareMulticolor MarcaKaremi Numar maxim jucatori4 Numar minim jucatori2 PentruFamilie
Vezi inca 12 produse
Filtre produs
Abilitati dezvoltate
Culoare
Numar maxim jucatori
Numar minim jucatori
Pentru
Poveste/Personaj
Varsta
Marca