Joc Pucket Game Karemi, Hokey Slide, Foosball, din lemn

Pune o întrebare
K01B-40094
40.00 Lei
32.00 Lei
Discount: 8.00 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare

- Cost livrare: 19,99 lei

- Transport gratuit pentru comenzi de peste 299 Lei

- Livrare rapida si in siguranta.

Optiuni de plata
Avantaje

Descriere

Joc Pucket Game Karemi, Hokey Slide, Foosball, din lemn

Un joc perfect de a petrece timpul in familie, putand fi jucat atat de copii, cat si de adulti. Faceti campionate si tineti scorul; distractia este garantata!

Setul include tabla de joc, 10 pucuri (pot fi albe sau negre, dar toate au aceeasi culoare) si instructiuni.

Cum se joaca?

Tabla este impartita in doua parti, in partea dinspre jucator fiind cate un alastic pe mijloc are un tip de fileu din lemn, care are o poarta de 5 cm pe mijloc. Fiecare jucator primeste cate 5 pucuri si le aseaza pe tabla de joc (se pot aseza dupa instructiuni, in spatele elasticului, sau asa cum se doreste). Scopul jocului este de a trimite prin gaura de pe mijloc toate pucurile in partea adversa a tablei de joc. Acest lucru se face prin tragerea pucului cu ajutorul elasticului.Instrucțiuni de utilizare:

1.Joc este realizat pentru doi jucatori

2. Incepeti jocul si plasați cinci pucuri pe fiecare parte a tabloului de joc. Glisati ambele capete ale benzii elastice in canelurile laterale, astfel incat sa se fixeze la locul lor. Cei doi jucatori aplauda in stilul "High Ten" pentru a incepe jocul.

3. Jucatorul foloseste o banda elastica pentru a lansa pucul de pe usa pana cand nu mai exista niciun puc langa el. Jucatorii nu se intorc, ci doar refuleaza si arunca cat mai repede posibil. Castiga cel care curata primul tabla.

4. Variante ale jocului Extra Punisher

Pentru jucatorii experimentati, Punisher este o varianta interesanta a jocului. De fiecare data cand lansezi o minge de hochei pe gheata fara sa treci prin poarta, trebuie sa ridici hocheiul pe gheata al unui adversar si sa te dai la o parte, in timp ce reciti "Imi accept pedeapsa".


Caracteristici

Marca:
Lila Rossa
Te-ar mai putea interesa si
Livrare rapida si de calitate

Compania noastra livreaza in toata tara

Asigurarea calitatii si a serviciilor

Oferim doar produse de a caror calitate ne-am asigurat

Returnare in 14 de zile

Aveti la dispozitie 14 de zile pentru testarea produsului