Elicoptere de jucarie

Un elicopter este o jucărie cu comenzi destul de simple. S-ar putea să-i ia ceva timp copilului tău să devină cu adevărat bun la asta, dar ca și în multe lucruri, practica este importanta.

Pasul 1: Siguranța este pe primul loc

Înainte de a încerca aceasta jucarie, ar trebui să te asiguri că copilul este în siguranță. Ar trebui să găsești un spațiu mai mare pentru ca elicopterul să zboare, să închizi toate ferestrele și ușile și să te asiguri că nu există ventilatoare pe tavan sau oameni în jur.

Pasul 2: Comenzile de bază

În general, comenzile de pe telecomenzi sunt similare. De obicei, exista două comenzi principale. Maneta de accelerație și maneta de direcție. Există și butoane de tăiere. Acum, ce fac acestea:

+ stick de accelerație - este un stick de control. Când se împinge în sus, elicopterul începe să câștige înălțime. Când se împinge în jos, elicopterul coboară încet până aterizează.

+ stick de direcție - este un stick de control. Când se împinge spre dreapta, elicopterul va începe să zboare în cerc în sensul acelor de ceasornic. Când se împinge spre stânga, elicopterul va începe să se rotească într-un singur loc în sens invers acelor de ceasornic.

+ Butoanele de reglare stânga și dreapta - Dacă elicopterul începe să se rotească în sens invers acelor de ceasornic într-un singur loc, atunci trebuie apăsat butonul de reglare din în mod repetat până când se oprește. Dacă elicopterul începe să se rotească în sensul acelor de ceasornic într-un singur loc, atunci se apasă butonul de reglare în mod repetat până când se oprește

Pasul 3: Controlul altitudinii și abilizarea

Acum că cunoaștem comenzile de bază, să învățăm cum să pilotam elicopterul. Mai întâi verifica dacă telecomanda și elicopterul sunt pornite. Dacă nu, atunci bateria ar putea fi descărcată. Pune elicopterul pe o bază plană (masă, carte, cutie etc.). Fa câțiva pași înapoi și porneste telecomanda. Împinge încet maneta de accelerație în sus până când elicopterul decolează. Odată ajuns în aer, elicopterul va începe să se rotească în sens invers acelor de ceasornic. În acest moment, este mai important să înveți cum să ții elicopterul la o altitudine constantă decât să înveți cum să-l conduci. Încearca să-l stabilizezi din butoane, păstrând în același timp o altitudine constantă. Exersează puțin si invata-ti copilul cum să-l piloteze. Acum eliberează încet maneta de accelerație în timp ce menții elicopterul stabil. Acest lucru va face ca elicopterul să coboare în altitudine și să aterizeze.

Pasul 4: Direcție

Porneste din nou elicopterul și controlerul la fel ca în pasul anterior, împinge maneta de accelerație în sus și stabilizează elicopterul. Dacă împingi maneta de direcție spre dreapta, elicopterul va începe să zboare într-un cerc în sensul acelor de ceasornic. Tare nu? Dacă împingi maneta de direcție spre stânga, elicopterul se va întoarce în sens invers acelor de ceasornic într-un singur loc. Când împingi ușor maneta de direcție spre dreapta, elicopterul va câștiga viteză înainte. Făcând acest lucru, elicopterul se va întoarce ușor în sensul acelor de ceasornic, așa că ar trebui să încerci să compensezi împingând maneta spre stânga. Fii atent totuși! Stick-ul de direcție este puțin mai sensibil atunci când este împins la stânga decât atunci când este împins la dreapta. Când dorești să alegi direcția în care vrei să meargă elicopterul, împinge pur și simplu stick-ul de direcție spre stânga. Acest lucru va face elicopterul să se rotească. Când vine vorba de un unghi care-ti place, împinge stick-ul de direcție spre dreapta.

Pasul 5: Practica este importanta.

Experimentează cu butoanele. S-ar putea să găsești un stil de zbor care este mai ușor și mai distractiv pentru tine și copilul tău. Elicopterul în sine este făcut dintr-un fel de polistiren comprimat, iar palele rotorului sunt foarte flexibile, deci este destul de dur, dar cu atât mai puțin nu este indestructibil, așa că fii foarte atent la modul în care îl pilotezi.

Discount 36%
39.00 Lei 25.00 Lei
+
CuloareVerde MarcaKaremi PentruBaieti TipFara telecomanda Varsta3 ani
Discount 36%
39.00 Lei 25.00 Lei
+
CuloareGalben MarcaKaremi PentruBaieti TipFara telecomanda Varsta3 ani
Discount 36%
39.00 Lei 25.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareRosu MarcaKaremi PentruBaieti TipFara telecomanda Varsta3 ani
Filtre produs
Culoare
Pentru
Tip
Varsta
Marca