Roboti de jucarie

Roboții de jucarie sunt în continua dezvoltare și au cucerit lumea jucăriilor. Mulți copii visează la un prieten pe care îl pot programa și care pare să îndeplinească sarcini în mod independent. Oricât de modernă este această tendință, ideea de asistență interactivă există de mult timp – fie în filme științifico-fantastice, fie ca ajutoare de producție. Dar ce tipuri de roboți există? De ce ar trebui copiii să se joace cu roboți? Și mai presus de toate: care sunt cei mai potriviți roboți pentru copii?

Ce este un robot?

Un robot este o mașină care este programată și poate efectua diverse mișcări, funcții și acțiuni. Roboții pot îndeplini anumite sarcini prin intermediul telecomenzii, prin semnalele senzorilor sau prin intermediul comenzilor programate. Roboții sunt de obicei angajați pentru a efectua lucrări mecanice repetitive în locul oamenilor. Există multe tipuri de roboți și diverse domenii în care sunt utilizați, cum ar fi roboți de tuns iarba, roboți de aspirare a podelei, roboți umanoizi, roboți industriali, roboți de explorare, roboți cu telecomandă etc.
Pentru baieti, există o gamă largă de roboți de jucărie: jucării robotizate pentru divertisment și roboți care sunt potriviți pentru învățare. Roboții educaționali sunt foarte asemănători cu roboții reali pentru a preda principiile programării într-un mod distractiv și pentru a face tehnologia mai familiară.

Ce este un robot jucărie?

Copiii devin fascinați de roboți de îndată ce acestia încep să se miște. Ei găsesc mișcările sau zgomotele roboților de jucărie uimitoare. Adulții sunt, de asemenea, fascinați de ceea ce pot face toate aceste jucarii robotizate. Este cu atât mai atrăgător faptul că atât tinerii, cât și bătrânii se reunesc jucându-se cu roboți de jucărie și distrându-se împreună.

Există diferite tipuri de roboți de jucărie, roboții foarte simpli, cum ar fi roboții animale, roboții dinozaur, roboții de tip vehicule cu telecomandă. Acești roboți au fost deja preprogramați de producători și poți alege între diverse programe fixe. Există, totuși, și alți roboți care nu sunt doar pentru joacă, ci sunt și educaționali. Dacă vrei ca copilul tau sa învețe un limbaj de programare, poți opta pentru un robot educational. Acesta include de obicei aplicații software foarte simple prin care copiii pot învăța programarea pe baza de imagini.

Alături de acești roboți fascinanti care pot fi programați, există și seturi de construcție de roboți. Acestea au cel mai mare efect de învățare pentru copii. În primul rând, roboții de jucărie trebuie construiți înainte de a fi programați. Copiii dobândesc deja cunoștințe detaliate despre anumite componente și funcția acestora, precum senzori, motoare, hardware etc., în timpul procesului de construcție. Elementele de bază sunt predate într-un mod distractiv, deoarece procesul de construire și creare a robotului finit nu este numai distractiv, ci și educă automat copilul. După procesul de construcție haptic, poate începe programarea robotului, timp în care robotul este programat individual folosind un limbaj software simplu. Seturile de construcție sunt disponibile pentru o gamă largă de modele (deseori realiste) pentru care sunt posibile mai multe programe diferite.

De ce ar trebui să se joace copiii cu roboții?

În epoca digitalizării, teme precum robotica și Internetul devin din ce în ce mai importante. Profesii precum programator, dezvoltator de software și inginer sunt din ce în ce mai căutate și reprezintă în mare măsură viitorul.

Datorită jucăriilor robotizate, chiar și cei mai mici copii sunt familiarizați cu aceste subiecte de digitalizare într-un mod distractiv. Teme importante pentru viitor și diverse abilități pot fi predate cu jucăriile robotizate.

Copiii învață cum să construiască un robot dintr-un kit. În construirea și programarea robotului de jucărie, ei învață să măsoare, să controleze și să regleze. Diverse componente și senzori sunt explicate într-un mod clar în unii roboți educaționali. În acest fel, primele cunoștințe ale acestor tehnologii orientate spre viitor sunt deja predate în perioada copilăriei.

Sunt roboții de jucărie siguri pentru copii?

În general, există cerințe și reglementări stricte pentru jucăriile pentru copii pe care producătorii trebuie să le respecte pentru a asigura siguranța copiilor. Prin urmare, ele trebuie să respecte prevederile directivei europene privind jucăriile și toate normele relevante pentru securitatea mecanică, chimică și electrică. În plus, producătorii care oferă jucării în rețea, adică jucării care se conectează la internet, trebuie să asigure în special securitatea informatică și a datelor a jucăriei.

Care sunt avantajele unui robot de jucărie?

• Trend absolut de top
• Productie diversa nelimitata
• Roboți disponibili în funcție de calitate, preț și funcție
• Diverse tipuri și variante de jucării robot
• Produsele sunt în mare parte foarte realiste
• Copiii sunt familiarizați cu tehnologiile viitoare
• Copiilor le place să se joace cu roboți – factorul de distracție!
• Jucării care pot fi folosite într-o varietate de moduri, în funcție de robot
• Divertisment și activitate pe termen lung
• Distracție pentru întreaga familie
• Roboții educaționali sunt asociați cu diverse teme de studiu
• Programarea poate fi învățată cu ușurință
• Abilitățile motorii sunt îmbunătățite
• Se promovează înțelegerea tehnologiei


Discount 10%
99.00 Lei 89.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlb rosu albastru MarcaKaremi TipCu telecomanda Varsta7 ani
Discount 10%
99.00 Lei 89.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlbastru Inaltime5.5 cm Latime10.5 cm Lungime24 cm MarcaKaremi
Discount 10%
99.00 Lei 89.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareRosu MarcaKaremi TipCu telecomanda Varsta7 ani
Discount 10%
99.00 Lei 89.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloarePortocaliu Inaltime5.5 cm Latime10.5 cm Lungime24 cm MarcaKaremi
Discount 10%
99.00 Lei 89.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareGalben Inaltime5.5 cm Latime10.5 cm Lungime24 cm MarcaKaremi
Filtre produs
Culoare
Inaltime
Latime
Lungime
Tip
Varsta
Marca