Mega circuit 2 in 1 Karemi, cu 192 piese, pista de cursa dubla, cu locomotiva si autovehicul, pod iluminat electric

K01B-20009
250.75 Lei
195.99 Lei

+ Taxa verde 0.75 Lei

Discount: 54.01 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare

- Cost livrare: 19,99 lei

- Transport gratuit pentru comenzi de peste 299 Lei

- Livrare rapida si in siguranta.

Optiuni de plata
Avantaje

Descriere


Mega circuit 2 in 1 Karemi, cu 192 piese , pista de cursa dubla, cu locomotiva si autovehicul, pod iluminat electric.

Aceasta pista de curse dubla cu doua piste pentru un automobil si o locomotiva este jucaria de vis pentru orice copil fascinat de vehicule. Permite petrecerea timpului intr-un mod distractiv, mai ales pe timp de vreme rea.

 Pista de curse 2 in 1 este o cale ferata de jucarie cu doua niveluri, cu un pasaj suprateran, precum si o pista de curse pentru automobile. Setul include doua jonctiuni care nu se ciocnesc si doua bucle, datorita carora masina si trenul nu se vor ciocni intre ele in timp ce isi urmeaza traseele desemnate. Atat trenul, cat si masina dispun de un intrerupator pornit/oprit si se deplaseaza singure pe sine separate. Locomotiva transporta doua camioane cu marfa in spatele ei, de asemenea, scoate sunete realiste. La trecerea prin pod, luminile colorate incep sa straluceasca.

Caracteristici:

• Elemente decorative. Setul include si elemente decorative (un copac, indicatoare rutiere si incarcatura camionului). Setul este format din 192 de piese.Atat de multe accesorii vor garanta ore de joaca pline de distractie. Elementele de constructie permit construirea unei piste mari cu multe sectiuni diferite cu care sa te joci. Sinele pot fi folosite impreuna sau separat. Diferitele sectiuni ale sinei pot fi combinate rapid si usor, astfel incat copiii nu vor avea probleme in asamblarea ei. Pivotii asigura stabilitatea setului in timpul jocului.

• Sporeste creativitatea. Jucaria ofera un timp de joaca creativ si captivant, care va dura ore intregi. Copiii se pot juca singuri, cu un prieten, cu adulti sau impreuna cu altii intr-un grup mai mare. Setul are un aspect atractiv si estetic si o finisare meticuloasa cu culori vii care vor capta atentia copiilor si ii vor incuraja sa se joace cu setul.

• Dezvoltarea abilitatilor. Setul influenteaza dezvoltarea intelectuala a copilului. Acesta le imbunatateste miscarile si ajuta la stimularea coordonarii mana-ochi. Le stimuleaza imaginatia si ajuta la dezvoltarea abilitatilor manuale. In timpul jocului, copiii isi pot exersa abilitatile interpersonale si isi pot imbunatati capacitatea de comunicare, precum si integrarea sociala, jucandu-se cu ceilalti.

O pista de curse 2 in 1 este o idee perfecta pentru un cadou. Va starni un zambet multor copii!

Specificatii:

Varsta: 3 ani si peste

Greutate: 2,2 kg

Setul include:

- 23 elemente pentru caile ferate

- 96 elemente ale caii auto

- 14 suporturi

- 4 stalpi pod

- 2 bariere de siguranta

- 2 vagoane

- 2 x cutii marfuri

- 1 copac

- indicatoare rutiere

- masina


Caracteristici

Culoare:
Multicolor
Marca:
Karemi
Pentru:
Baieti
Taxa verde:
0.75
Tip:
Set trenulet
Varsta:
6 ani
Te-ar mai putea interesa si
  • Cumparate frecvent
  • Cele mai populare
Livrare rapida si de calitate

Compania noastra livreaza in toata tara

Asigurarea calitatii si a serviciilor

Oferim doar produse de a caror calitate ne-am asigurat

Returnare in 14 de zile

Aveti la dispozitie 14 de zile pentru testarea produsului