Distracția în timp ce învață sa se joace într-o bucătărie de jucărie poate ajuta copiii să dezvolte abilități valoroase de viață și să stârnească pasiunea pentru mâncare și gătit. Întinde imaginația unui copil prin jocul de rol, deoarece aceștia pot imita adulții în diferite situații – copii pot deveni bucătari, ospătari, chelnerițe, mamici, tătici, pizzeri și altele.

Bucătăriile de joacă au parcurs un drum lung, iar cumpărarea uneia pentru bucătarul tău în devenire poate fi o experiență distractivă. Dar, opțiunile sunt vaste.

Am analizat o gamă de dimensiuni, mărci și prețuri pentru bucatarii copii și le-am expus pe cele mai faine. Livrarea, timpul și instrumentele necesare pentru a o construi, dimensiunea, valoarea educațională, funcțiile și interactivitatea, materialele, robustețea, accesoriile, ușurința de depozitare, intervalul de vârstă și raportul calitate-preț au fost toate luate în considerare.

Atunci cand achizitionezi o bucatarie pentru copii asigura-te ca materialele sunt de o calitate excelentă, corpurile sunt stabile și robuste. Acestea sunt de mărime medie însemnând că nu sunt prea intruzive și nu pot fi mutate cu ușurință. Asamblarea lor trebuie sa fie simplă.
Contra:

O optiune ideala ar fi o bucătărie tradițională de dimensiuni medii fiind o structură fiabilă și robustă. Dacă include și un cuptor cu ușă transparentă care se deschide, plus plită, cuptor cu microunde și rafturi, este ideala. De asemenea, dacă are un blat pestritat, cu aspect de granit, cu o chiuvetă de plastic detașabilă și un dulap mare pentru a depozita o mulțime de truse de bucătărie, va fi foarte distractiv pentru copilul tău. De asemenea, un spătar înalt, cateva rafturi, mini sertare și spațiu pentru mâncare și echipament de joacă sunt utile. Dacă butoanele cuptorului și plitei se răsucesc cu un click satisfăcător, iar ceasul are ace reglabile, poate ajuta copilul să învețe numerele și cum să spună ora.

Copilul tău are nevoie și de accesorii pentru bucătărie, cum ar fi suplimente, borcane din plastic pentru condimente și o spatulă.
Înălțimea bucătăriei poate fi reglabila, astfel încât să poată fi reglată pe măsură ce copilul crește. Asigura-te ca bucătăria este simpla de asamblat, nu are materiale plastice nocive, include o mulțime de accesorii, este robustă și durabilă.

Asigura-te ca nu este dintr-un plastic tare, voluminos, că nu are spațiu limitat în interiorul bucătăriei. Verifica dacă ușile sunt greu de deschis, dacă hota nu se fixează bine.
In general, bucătăria de joacă trebuie sa fie luminoasă, distractivă și plină de caracteristici și accesorii grozave care îi entuziasmează cu adevărat pe mini-bucătarii noștri.

Bucătăria trebuie sa contina totul: frigider, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de cafea, plită și chiuvetă. De asemenea, sa vina cu o gamă vastă de accesorii pe care copiii le-ar îndrăgi. Butoanele și ușile ușor de deschis îi vor ține ocupați pe copii ore întregi.

Un suport reglabil pentru smartphone deasupra plitei oferă copiilor cunoscători de tehnologie posibilitatea de a-și filma sau fotografia capodoperele în timp ce gătesc. Ne-am întrebat dacă această caracteristică este puțin în afara intervalului de vârstă pentru acest tip de jucărie, dar conceptul este distractiv și combină tehnologia și jocul tradițional pentru a încuraja creativitatea și studiul.

Copiii vor fi încurajați să încerce sa găteasca cu adevărat ca adulții. Pot gati alimente distractive ca fursecuri emoji care-și schimbă culoarea și conuri sau linguri de înghețată colorate, find un joc interactiv.

Invata-ti copilul sa gateasca!

Discount 61%
219.00 Lei 84.90 Lei
+
Discount 47%
104.00 Lei 54.90 Lei
+
CuloareAlb / Rosu MarcaKaremi Tip produsAccesorii Varsta3 ani
Discount 50%
109.00 Lei 54.90 Lei
+
CuloareRosu / Alb MarcaKaremi Tip produsAccesorii Varsta3 ani
Discount 41%
339.91 Lei 199.99 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlbastru multicolor MarcaKaremi Tip produsBucatarie Varsta3 ani
Discount 41%
339.91 Lei 199.99 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareRoz / Portocaliu MarcaKaremi Tip produsBucatarie Varsta3 ani
Discount 34%
119.00 Lei 79.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 34%
119.00 Lei 79.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 54%
219.00 Lei 99.99 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 35%
106.00 Lei 69.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareMov MarcaKaremi Tip produsAccesorii Varsta3 ani
Discount 34%
149.00 Lei 99.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 47%
104.00 Lei 54.90 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlb/ Roz MarcaKaremi Tip produsAccesorii Varsta3 ani
Discount 34%
149.00 Lei 99.00 Lei
Momentan Indisponibil
Vezi inca 2 produse
Filtre produs
Culoare
Varsta
Marca (1)