Păpușile sunt la fel ca oamenii sau bebelușii adevărați! Acest ghid îți va împărtăși cum să-ți înveți copilul sa iubească și să aibă grijă de păpușa sa, indiferent de tipul de păpușă. Păpușa este doar o jucărie și are nevoie de atâta îngrijire pe cât dorești să-i oferi. Deoarece păpușile nu sunt în viață, copilul tău nu trebuie sa se simta presat să facă acest lucru. Dacă devine un adevărat hobby, ia în considerare un angajament mai mare.


Sfaturi pentru copilul tău:

Păpușa are nevoie de un nume. Multe păpuși vin cu un nume, dar dacă nu-ți place, nu trebuie utilizat. Foloseste-ti imaginatia! Dacă îți plac două nume, pune-le împreună sau folosește o porecla. Funcționează oricum. Câteva nume posibile includ: Nume de flori, cum ar fi Crina, Margareta, Violeta. Numele personajelor preferate ale copilului tău, cum ar fi Ariel, Jasmine sau Elsa. Ceva care rimează cu numele copilului tău, cum ar fi Sonia (dacă pe copilul tău o cheama Sofia), Angelina (pentru Cristina) sau Flora (pentru Laura). Sau un nume care începe cu aceeași prima literă ca numele tău sau al copilului tău, cum ar fi Ilinca (dacă te cheamă Ioana), Monica (dacă te cheamă Maria) sau Ivy (dacă te cheamă Izabela).

Cumpără haine pentru păpușă împreuna cu copilul tău din magazine de jucării pentru copii sau magazine de haine. Poți încerca și să le faci împreuna cu copilul tău, pare a fi un joc distractiv.

Invata-ti fetița sa-si hraneasca păpușa la fiecare masă, astfel se poate responsabiliza de mic. Nu uita de prânz! Acest lucru este foarte important, altfel va avea o păpușă foarte flămândă!

Lasa-ti copilul să-și împărtășească jucăriile cu păpușa preferată. Spune-i ca păpușilor le place să se joace cu jucăriile, așa că indeamna-l sa impartaseasca cu jucăriile așa cum ar împărtăși cu oricare dintre prietenii săi. Astfel va deveni mai sociabil.

Spune-i copilului tău să aibă grijă de păpușă din prima săptămână acasă. Păpușa ar putea deveni cea mai buna prietena a copilului. Le poți cânta cântece de leagăn, sa le citești cartea lor preferată și sa va jucati împreuna cu toate jucariile. Nu uita niciodată să-i săruți și să-i îmbrățișezi inainte de culcare.

Trebuie sa le invatam pe fetite sa impacheteze tot ce are nevoie păpușa sa când plecați în excursie. Dacă plecați într-o călătorie lungă sau în vacanță, asigură-te că copilul tău știe tot ce va avea nevoie pentru papusa, în special haine și mâncare.

Cand te joci cu copilul tău, e distractiv sa creati personaje din jucarii. Prezintă noua păpușa altor păpuși. În mintea copiilor e haios sa stie ca păpușilor le place să aibă prieteni. Deci, dacă prietenii copilului tău au păpuși, jucati-va ca și cum păpușile vorbesc și stabilește o întâlnire de joacă. Acest lucru este foarte drăguț și distractiv!

Gasete diverse teme de joacă pentru copilul tău. Ca de exemplu, sa aibă grijă de păpușa dacă se îmbolnăvește sau se rănește. Toată lumea se îmbolnăvește sau se rănește uneori. Să încerce să facă păpușa să se simtă mai bine. Ai putea să te prefaci că îi duci papusa la medic, sau chiar să fii doctorul ei! Sau copilul sa fie medicul, astfel se va simți mai confortabil și cu chef de distracție. Fii cât mai blând posibil dacă trebuie să joci astfel de jocuri cu personaje.

Discount 47%
189.00 Lei 99.99 Lei
+
CuloareMulticolor Inaltime30 cm MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje
Discount 49%
69.00 Lei 34.99 Lei
+
CuloareVerde MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje Tip produsPapusa
Discount 45%
55.00 Lei 29.99 Lei
+
CuloareAlb MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje Tip produsPapusa
Discount 43%
35.00 Lei 19.99 Lei
+
CuloareViolet Inaltime26 cm MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje
Discount 45%
55.00 Lei 29.99 Lei
+
CuloareFucsia MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje Tip produsPapusa
Discount 49%
45.00 Lei 22.99 Lei
+
CuloareViolet Inaltime35 cm MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje
Discount 43%
35.00 Lei 19.99 Lei
+
CuloareAlbastru Inaltime26 cm MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje
Discount 43%
35.00 Lei 19.99 Lei
+
CuloareRoz / Albastru Inaltime26 cm MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje
Discount 49%
69.00 Lei 34.99 Lei
+
CuloareRoz MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje Tip produsPapusa
Discount 45%
55.00 Lei 29.99 Lei
+
CuloareAlbastru marin MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje Tip produsPapusa
Discount 49%
35.00 Lei 17.99 Lei
+
CuloareRoz inchis MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje Tip produsPapusa
Discount 46%
65.00 Lei 34.99 Lei
+
CuloareMov Inaltime45 cm MarcaKaremi PentruFete Poveste/PersonajAlte personaje
Vezi inca 10 produse
Filtre produs
Culoare
    Afiseaza toate (16)
Inaltime
Pentru
Poveste/Personaj
Varsta
Marca