Masinute Electrice Copii

Condusul electric este distractiv atat pentru adulti, cat și pentru copii. Pe piață sunt din ce în ce mai multe modele de masinute si vehicule electrice pentru copii. Dar înainte ca copiii să se poată plimba prin casă și grădină cu până la șase kilometri pe oră, trebuie să găsești cea mai bună mașină. Trei criterii sunt deosebit de importante: siguranta, elementele optionale, controlul la distanta.

Ce este important pentru a menține tinerii șoferi în siguranță?

Cateva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a cumpăra o masinuta electrica:

1. Mașina electrică are centură de siguranță?

Mașinile electrice pentru copii sunt capabile în medie de trei până la șase kilometri pe oră. Acest lucru nu este deosebit de rapid, dar suficient de rapid pentru a face un model cu centură de siguranță să merite. Acest lucru nu numai că protejează copilul dacă conduce accidental într-un perete. De asemenea, îl protejează împotriva căderii din mașină în timp ce conduce.

2. Mașina electrică poate fi controlată de la distanță?

O telecomandă iti va permite să ghidezi mașina copilului. Aceasta este de obicei inclusă ca o caracteristică standard pentru modelele de începători pentru copii în vârstă de doi ani și peste. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul modelelor pentru copii cu vârsta de trei sau cinci ani și mai mult. Cu toate acestea, o opțiune de telecomandă poate fi încă utilă la această vârstă. Înainte de a cumpăra, gândește-te cât de bună este coordonarea copilului tău și dacă ar fi mai distractiv pentru toată lumea dacă mama și tata ar putea prelua controlul - cel puțin ocazional. La unele modele, poți chiar interveni în direcție prin telecomandă în timpul conducerii libere.

3. Mașina are frâne automate?

Frânele automate asigură că mașina electrică frânează de îndată ce copilul tău ia piciorul de pe accelerație. Pe de o parte, acesta este cel mai ușor tip de frânare și nicio problemă pentru copiii foarte mici. Pe de altă parte, acest sistem automat ajută și la protejarea împotriva coliziunilor dacă copilul este distras și uită să frâneze. Nu trebuie să te îngrijorezi de siguranța motorului în sine. În aceste mașinute electrice, motoarele sunt întotdeauna instalate în interiorul vehiculului, unde sunt etanșe si inaccesibile copiilor. Pentru a proteja bateria, parcheaza vehiculul electric pentru copii într-un mediu uscat.

Pe lângă siguranță, echipamentele de joacă au și ele un rol major. Versiunile mini sunt adesea surprinzător de similare cu originalele lor. Și, ca și în cazul versiunilor full-size, sunt disponibile și cu o varietate de extra elemente:

Cum sună… plăcerea de a conduce: majoritatea vehiculelor electrice pentru copii au un claxon – Este foarte distractiv, cel puțin pentru copii. În plus, vehiculele electrice pentru copii sunt disponibile și cu sau fără sunete ale motorului. Deoarece această caracteristică nu face nicio diferență în ceea ce privește prețul, pot fi o opțiune, deoarece asigură copilul să știe când motorul funcționează și nu se teme când apasă pedala de accelerație.

La fel ca vehiculele rutiere, multe vehicule electrice pentru copii includ și un mini sistem de sunet. Vehiculul electric poate reda muzica prin card SD, port USB sau mufa AUX. Poți decide dacă aceste sisteme sunt utilizate în timp ce copiii conduc sau cand stau pe loc.

Farurile cu LED-uri sunt, de asemenea, o caracteristică standard pentru multe mașini pentru copii. La fel ca sunetul motorului, ele contribuie la un sentiment de condus mai autentic. Dacă nu este suficient, există și o variantă de lux: farurile cu xenon. Cu toate acestea, acestea nu sunt esențiale. Copiii nu ar trebui să conducă vehiculele lor electrice în zone publice după întuneric.
Plastic sau cauciuc? Când bugetul o permite, cauciucurile sunt cu siguranță cea mai bună alegere atât în ceea ce privește siguranța, cât și pentru plăcerea de a conduce. Roțile din plastic sunt mai ieftine și mult mai zgomotoase, zgârie ușor podelele și oferă o tracțiune mică pe suprafețe umede sau netede.

Alte lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o masina electrica

Majoritatea modelelor nu sunt livrate gata de condus. Acest lucru înseamnă că, înainte de a putea folosi vehiculul electric, trebuie mai întâi să faci o mică lucrare de asamblare, cum ar fi atașarea roților sau oglinzilor la mașinile sport, SUV-uri etc. Vehiculul electric poate fi la început o provocare pentru coordonarea copiilor mici.

1,299.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalPrin telecomanda CuloareRosu Greutate17.5 Kg Greutate maxima suportata35 Kg Inaltime67 cm
799.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalPrin telecomanda CuloareAlb Greutate11 Kg Greutate maxima suportata25 Kg Inaltime49 cm
1,199.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalPrin telecomanda CuloareAlbastru Greutate18 Kg Greutate maxima suportata35 Kg Inaltime80 cm
1,299.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalPrin telecomanda CuloareVerde Greutate17.5 Kg Greutate maxima suportata35 Kg Inaltime67 cm
1,199.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalPrin telecomanda CuloareRosu Greutate18 Kg Greutate maxima suportata35 Kg Inaltime80 cm
Discount 8%
1,199.00 Lei 1,099.00 Lei
Momentan Indisponibil
799.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalPrin telecomanda CuloareRosu Greutate11 Kg Greutate maxima suportata25 Kg Inaltime49 cm
Discount 17%
1,199.00 Lei 999.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 17%
1,199.00 Lei 999.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 8%
1,199.00 Lei 1,099.00 Lei
Momentan Indisponibil
649.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalFara asistenta parinte CuloareRosu MarcaKaremi Modalitate deplasareElectric Tip produsMotocicleta
649.00 Lei
Momentan Indisponibil
Control parentalFara asistenta parinte CuloareAlbastru MarcaKaremi Modalitate deplasareElectric Tip produsMotocicleta
Vezi inca 4 produse
Filtre produs
Control parental
Culoare
Greutate maxima suportata
Inaltime
Latime
Lungime
Modalitate deplasare
Varsta
Marca