Hama Senzor usa/fereastra WiFi

176553
199.00 Lei
169.00 Lei
Discount: 30.00 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare

- Cost livrare: 19,99 lei

- Transport gratuit pentru comenzi de peste 299 Lei

- Livrare rapida si in siguranta.

Optiuni de plata
Avantaje

Descriere

Hama Senzor usa/fereastra WiFi

Produsele casa inteligenta isi gasesc drumul in casa noastra si contribuie la a face viata de zi cu zi mai practica, eficienta si, uneori, chiar mai distractiva. Mult mai sigur: contactul este atasat pur si simplu la ferestre sau la usi si dupa instalare, puteti vedea oricand de pe smartphone sau tableta daca acestea sunt deschise sau inchise. Acesta este la indemana daca sunteti in vacanta si va faceti griji ca casa dvs. ar putea fi sparta - daca fereastra sau usa se deschide, puteti primi o notificare push pe telefonul smartphone si rugati vecinul sa vada daca totul este in regula. Produsele Hama Smart Home potrivite pentru viitor: aveti incredere in Hama si contati pe calitate.
Instalare si control usor.
Contactul este insurubat sau lipit pe interiorul ferestrei sau usii. Dupa configurarea in aplicatia gratuita „Solutie inteligenta Hama”, puteti verifica oricand pe smartphone daca o anumita fereastra sau usa este in prezent deschisa sau inchisa. Mesajele de alarma vin direct pe smartphone.
Contactul are doua stari: „deschis” si „inchis”. Pe aplicatie, puteti specifica ce se intampla atunci cand starea ferestrei sau a usii se schimba, cum ar fi trimiterea unui mesaj push catre smartphone. Daca cineva incearca sa ocoleasca senzorul magnetic prin manipulare, de ex. eliminand intregul contact, aceasta incercare va este raportata direct.
Pentru a utiliza contactul Hama Wi-Fi pentru usa / fereastra, spre deosebire de alte produse inteligente pentru casa, nu este necesar un hub separat. Deci, puteti incepe imediat dupa instalare si configura contactul prin intermediul aplicatiei. Contactul Wi-Fi este, de asemenea, potrivit pentru integrarea intr-o retea de dispozitive cu capacitate IFTTT. Ideal aici este de exemplu combinatia cu un termostat Wi-Fi: cand fereastra este deschisa pentru ventilatie, termostatul va opri incalzirea - solutia ideala de economisire a energiei. Actiunea dorita daca este configurata utilizand o aplicatie IFTTT separata.

Detalii produs
Comutator magnetic pentru monitorizarea ferestrelor si usilor
Contact de usa / fereastra pentru integrarea in propria retea WiFi prin intermediul aplicatiei gratuite "Hama Smart Home"
Functioneaza fara gateway / bridge
Afiseaza starea: Usa / fereastra este deschisa sau inchisa
Starea poate fi verificata utilizand comanda vocala, Amazon Alexa sau Google Assistant
Protectie de manipulare incorporata
Notificare daca starea se schimba sau exista o incercare de manipulare
Consum redus
Alimentarea cu tensiune prin intermediul a doua baterii (AAA)

Continut pachet
1 contact pentru usa / fereastra
2 baterii (AAA)
Material de instalare (4 suruburi, 2 placute adezive)
1 manual de instructiuni

Garantie
Garantie legala 2 ani


Caracteristici

Marca:
Hama
Te-ar mai putea interesa si
  • Cumparate frecvent
  • Cele mai populare
Livrare rapida si de calitate

Compania noastra livreaza in toata tara

Asigurarea calitatii si a serviciilor

Oferim doar produse de a caror calitate ne-am asigurat

Returnare in 14 de zile

Aveti la dispozitie 14 de zile pentru testarea produsului