Becurile smart necesită un smartphone, o tabletă sau un hub de automatizare a locuinței pentru a funcționa, deoarece folosesc standarde de comunicare fără fir, cum ar fi Bluetooth sau Wi-Fi, pentru a se conecta la o aplicație de pe dispozitiv sau la sistemul de automatizare. Câteva mărci necesită un port special pentru a funcționa, cum ar fi Philips, care este necesar pentru a face becurile inteligente marca Philips sa functioneze.

Multe mărci folosesc mai mult tehnologiile fără fir pentru a-ti integra mai bine luminile cu alte dispozitive și sisteme inteligente pe care le utilizezi deja. De exemplu, un bec smart poate funcționa cu Bluetooth, Wi-Fi și Apple HomeKit pentru a-ti permite să configurezi iluminarea inteligentă folosind opțiunea care funcționează cel mai bine pentru tine.

Mulți oameni care investesc în tehnologia inteligentă pentru casă decid în cele din urmă să folosească un hub sau un sistem de automatizare a locuinței, sau sisteme activate prin voce, cum ar fi Google Home, Amazon Alexa și Apple HomeKit. Atunci când sunt integrate într-un sistem inteligent pentru casă, aceste becuri smart pot fi programate să funcționeze împreună cu alte dispozitive conectate la sistemul de automatizare a locuinței.

De exemplu, poți configura iluminarea inteligentă să ilumineze toată casa dacă cineva sună la ușă. Folosirea unui hub de automatizare inteligentă a locuinței îți permite în continuare să aprinzi sau să opresti luminile când ești departe de casă, la fel ca și iluminatul inteligent care se conectează la smartphone-ul tau prin Wi-Fi.

Dacă alegi să-ți controlezi iluminarea inteligentă folosind Bluetooth, poți regla iluminarea doar când ești acasă. Dacă pleci de acasă și uiți să stingi o lumină, nu o vei putea stinge de la distanță dintr-o altă locație, deoarece vei fi în afara razei de comunicare Bluetooth a becului.

Dacă alegi să îți controlezi iluminarea inteligentă folosind Wi-Fi, timpul necesar de iluminare pentru a răspunde la modificările pe care le faci pe dispozitiv sau aplicație poate varia în funcție de câte alte dispozitive folosesc Wi-Fi-ul în acel moment. Cu Wi-Fi, lățimea de bandă este afectată de numărul de dispozitive care se conectează la acesta.

Deci, dacă ai mai multe televizoare, computere, tablete și smartphone-uri care se conectează deja la Wi-Fi, sistemul tău de iluminat inteligent devine un alt dispozitiv care ocupă lățime de bandă. De asemenea, dacă internetul se stinge din cauza unei furtuni sau a unei alte probleme, toate dispozitivele care depind de Wi-Fi, inclusiv iluminarea inteligentă, se sting și ele.

Kubato îți pune la dispoziție o gama variată de becuri smart din care sa alegi. Vânzătorii online sunt cele mai bune opțiuni de unde sa achizitionezi, mai ales dacă ești interesat să-ți instalezi iluminare inteligentă în mai multe locuri din casă și a-i putea economisi bani.

Becurile inteligente au dimensiuni diferite, astfel încât nu va trebui să cumperi lămpi noi pentru a fi compatibile cu becurile.

În funcție de marca și configurația pe care o selectezi, becurile smart au câteva caracteristici interesante pe care nu le vei obține cu becurile obișnuite. Schimbarea intensității sau culorii luminii se poate efectua automat dacă vizionezi un film sau o emisiune TV. Unele becuri inteligente pot fi sincronizate cu ceea ce vizionezi pentru a schimba iluminarea și culorile în funcție de acțiunea de pe ecran.

Multe becuri inteligente pot folosi locația GPS a smartphone-ului tău în timp ce mergi prin casă și aprind automat luminile când intri într-o cameră sau le sting pentru tine când pleci.

Încă nu ești sigur de becurile inteligente? Iată o variantă rapidă:

  • Cost inițial mai mare.
  • Speranță de viață mai lungă.
  • Mai versatile (îndrăznim să spunem și de distracție?)

Dacă dorești o soluție mai permanentă sau dacă construiești o casă nouă și dorești să incluzi funcții inteligente ia în considerare includerea întrerupătoarelor inteligente pentru iluminatul superior și ventilatoare. Folosește becuri inteligente și pentru lămpile care pot fi mutate.

Discount 7%
139.00 Lei 129.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 14%
139.00 Lei 119.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 7%
139.00 Lei 129.00 Lei
Momentan Indisponibil
139.00 Lei

+ Taxa verde 0.60 Lei

Momentan Indisponibil
Discount 14%
139.00 Lei 119.00 Lei
Momentan Indisponibil
Filtre produs
Marca