Aspiratoare verticale

Dacă ești în căutarea unui nou aspirator de dimensiune completă, este posibil să vrei sa alegi între unul vertical și unul cu recipient. Ambele variante sunt bune, dar modelele de aspiratoare verticale depășesc cu mult toate celelalte tipuri. De fapt, aproape jumătate din aspiratoarele de pe piață sunt verticale.

Pe lângă faptul că sunt mai ușor de depozitat, atunci când vine vorba de curățarea covoarelor, aspiratoarele verticale au o margine de design cu mult peste cele cu recipiente mai mari. Cu toată greutatea aspiratorului așezat peste peria electrică, îl poți împinge mai ușor în jos pe covor pentru a aspira resturile prinse adânc în interior.

De-a lungul timpului s-au efectuat multe teste pe aspiratoare. De obicei, pentru testele de curățare a covoarelor, se pun talc, nisip și păr de animale de companie în covoare înainte de a aspira. Pentru podelele goale, se utilizează aceleași tipuri de resturi pentru a observa dacă aspiratorul le curata sau le împrăștie. Pentru a judeca cât de ușoară este operarea unui aspirator, se manevreaza aspiratorul în jurul și sub mobilier. Aspiratoarele verticale au ieșit de cele mai multe ori câștigătoare, fiind și ușor de manevrat.

Aspiratoarele verticale sunt variante mai moderne ale aspiratoarelor tradiționale de altădată deoarece sunt mai compacte și mai ușor de depozitat ca aspiratoarele cu recipient. De asemenea, acestea sunt mai puternice ca aspiratoarele clasice, fiind ușor de utilizat, așa că sunt bune pentru curățarea petelor și foarte potrivite pentru gospodăriile pline de animale de companie sau copii care necesită o curățare mai grea decât poate oferi un aspirator clasic.

Majoritatea aspiratoarelor verticale sunt performante și modulare, au mai multe recipiente deoarece au mai multe funcții. Majoritatea au și funcția de spălare, nu numai de aspirare, ceea ce le face multifunctionale și practice.

Permite-ți să dansezi cu ușurință dintr-o cameră în alta, cu un aspirator vertical din gama noastră care îți oferă performanțe ridicate și o gamă de caracteristici tehnologice care se potrivesc nevoilor casei tale. Avem în stoc mărci de încredere, garanția unui model de înaltă calitate care îți va oferi rezultate excelente pe parcursul multor ani de curățare a spațiului tău de locuit.

Cumpărarea unui aspirator nou poate fi o propunere confuză. Există atât de multe mărci, stiluri și modele din care să alegi, toate pretinzând că sunt cele mai bune la curățare și pentru combaterea părului de animale de companie. Prețurile variază de la mai puțin la mai mult in functie de brand, putere, functii etc. Alegerea celui mai bun aspirator pentru tine și casa ta înseamnă să te gândești la mai mult decât la cât de ușor este de manevrat, cu ce unelte vine și cât de multă aspirație are. Ia în considerare suprafețele pe care vei aspira, cum este amenajată casa ta și dacă preferi un model care este cu sau fără sac, cu sau fără fir.

Aspiratoarele sunt un must pentru casa ta daca-ti place curatenia si ordinea! Pentru a descoperi daca un aspirator se potrivește cu nevoile tale evaluează performanța, ușurința de utilizare, durabilitatea și alte aspecte în funcție de ceea ce oferă, în timp ce-l utilizezi.

De-a lungul timpului au fost testate sute de tipuri diferite de aspiratoare, inclusiv aspiratoarele cu canistra, aspiratoare robot, aspiratoare cu băț,, aspiratoare de mână, aspiratoare pentru lemn de esență tare, aspiratoare pentru părul de animale și multe altele. Dintre toate, cele mai performante și practice pentru de curățare și aspirație au fost cele verticale.

Discount 23%
170.50 Lei 129.99 Lei

+ Taxa verde 1.50 Lei

Momentan Indisponibil
Capacitate colectare1.2 l CuloareAlb/ Negru Greutate1.5 Kg MarcaLoomax Tip alimentareLa retea
Discount 38%
550.50 Lei 339.00 Lei

+ Taxa verde 1.50 Lei

Momentan Indisponibil
Capacitate colectare1.2 l CuloareRosu/Negru Greutate1.5 Kg MarcaLoomax Tip alimentareBaterii
Filtre produs
Capacitate colectare
Culoare
Tip alimentare
Tip aspirare
Tip suprafata
Marca