Masini de cusut

Cauți o mașină de cusut nouă și ești super entuziasmat, dar nu știi cum să folosești una! Nu ești singurul și nu e greu. Noi te ajutam sa descoperi cum! Mai mult, iți punem la dispoziție o varietate de modele de mașini de cusut de ultima generatie!

Ce faci după ce ai cumpărat o mașină de cusut nouă?

Mașinile de cusut pot fi fascinante, dar și total copleșitoare atunci când nu știi care din ele sunt mai potrivite pentru tine sau cum să le folosești! Dacă dorești să înveți să coși, primul loc de început este pur și simplu să folosești o mașină de cusut! Iti expunem câteva dintre elementele de bază care te vor ajuta!

Cum să folosești o mașină de cusut?

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că fiecare mașină de cusut este diferită, așa că vom face tot posibilul să-ți arătăm ce trebuie să știi, dar probabil că va varia puțin în funcție de mașina.

Reține că fiecare mașină arată diferit, dar că a ta este probabil să aibă multe din aceleași piese. Mai întâi, găsește cablul de alimentare și întrerupătorul de pornire/ oprire. Cablul de alimentare este atașat la pedală. Pedala de picior este plasată pe podea unde piciorul poate ajunge confortabil la ea.

De obicei, pe partea din față a mașinii, vei găsi mai multe butoane. Există butoane cu litere - când rotesti acele butoane, schimbi tipul de cusătură pe care îl faci - cusătură dreaptă, în zig-zag etc. Exista și alte butoane care schimbă lungimea cusăturii - sunt cusături mici, apropiate între ele sau mai îndepărtate. Acest tip de buton determină acest lucru. Poate fi imprimat și un ghid de cusături care arată ce opțiuni de cusătură are această mașină (și din nou, vei selecta ce cusătură dorești să utilizezi rotind butoanele).

Cum se reglează lungimea cusăturii?

De obicei, pe partea laterală a mașinii este o roată mică care se învârte. Aceasta se numește roată de mână și va face acul să urce și să coboare.

Majoritatea mașinilor de cusut au și un cadran care reglează lățimea unei cusături. Pentru o cusătură dreaptă, acest lucru nu ar conta, dar pentru o cusătură în zig-zag, aceasta ar determina dacă este o cusătură în zig-zag mare, groasă sau una mică, îngustă.

Mașinile de cusut au și un buton care reglează tensiunea piciorului presor. Această piesă metalică a mașinii tale se numește presor de picior. Îl vei coborî (există o pârghie chiar în dreapta și deasupra ei) pentru a coase și apoi îl vei ridica pentru a îndepărta materialul.

Alte câteva caracteristici distractive ar fi o bandă de măsurat încorporată. Ar fi la îndemână! Majoritatea aparatelor o au! Știai că partea din față a mașinii se poate desprinde imediat (și de obicei are spațiu de stocare în interior)? Acest lucru va fi la îndemână atunci când cosi lucruri precum tivul de la pantaloni și alte zone înguste.

Ca sa prinzi dexteritate trebuie să exersezi de cel puțin 10 ori înainte de a începe coase ceva serios.

Un alt lucru de remarcat. Observa liniile și gravurile de pe mașina de cusut pe care o alegi. Acestea sunt ghidurile tale de cusătură. Acest lucru va avea mai mult sens pe măsură ce începi să coși mai mult.

Discount 37%
1,028.81 Lei 649.00 Lei
+
Discount 42%
348.00 Lei 199.00 Lei

+ Taxa verde 3.00 Lei

Momentan Indisponibil
Discount 44%
715.39 Lei 399.00 Lei
Momentan Indisponibil
Filtre produs
Marca