Tastatura mecanica Ajazz K620T, Bluetooth Wireless, Dual Mode, Baterie 4400mA, RGB Backlit, suport integrat, design ergonomic, Negru

Pune o întrebare
K620T-BL
645.94 Lei
399.00 Lei
Discount: 246.94 Lei
in stoc
+
Livrare

- Cost livrare: 19,99 lei

- Transport gratuit pentru comenzi de peste 299 Lei

- Livrare rapida si in siguranta.

Optiuni de plata
Avantaje

Descriere


Tastatura mecanica Ajazz K620T, Bluetooth Wireless, Dual Mode, Baterie 4400mA, RGB Backlit, suport integrat, design ergonomic, Negru

Tastatura KUIVN K620T este proiectata pentru a maximiza portabilitatea si functionalitatea. Este realizata cu mai mult de 19 tipuri de optiuni de iluminare din spate RGB, precum si cu o iluminare alba statica. Veti parcurge cu usurinta diferitele scheme de iluminare din spate folosind tasta de efect al luminilor.

Cu un design minimalist si sofisticat, K620T a fost proiectata pentru a oferi puterea si satisfactia tactila a unei tastaturi complet mecanice, cu o functionalitate compacta si portabila pentru utilizatorul aflat în miscare. Designul layout-ului este optimizat pentru a controla complet tastatura. K620T dispune de un buton de defilare versatil care functioneaza ca un controler de volum in mod nativ cu orice sistem de operare.

K620T este incorporata cu o baterie uriasa de 4400mAh, care poate suporta mai mult de 880 de ore de lucru fara lumini RGB si 50 de ore de lucru cu lumini RGB, in functie de utilizarea zilnica. Se poate conecta pana la 3 dispozitive, comuta intre diferite dispozitive folosind FN+Q, FN +W, FN+E.

Tastele mari de pe K620T (bara de spatiu, tasta shift, enter, etc.) sunt stabilizate pentru a se asigura ca fiecare apasare - din orice unghi - este sigura. Astfel, se elimina orice potential de clatinare a tastelor care afecteaza adesea tastaturile mecanice si se asigura o experienta de tastare mai eficienta. Sunt selectat in mod special capacele de taste PBT superioare. Este mai rigida, durabila, isi pastreaza culoarea fidela si nu va dezvolta un efect de stralucire in timp.

Compatibil cu fiecare sistem de operare existent, K620T este tastatura perfecta! Este una dintre putinele tastaturi mecanice care dispun de taste media cu aspect nativ pentru integrarea completa a interfetei de utilizator. Acest lucru inseamna ca puteti utiliza aceleasi taste media care se afla pe o tastatura conventionala sau Apple, dar cu satisfactia de tastare inegalabila a unei tastaturi mecanice.

Specificatii:

Marca: AJAZZ

Model: K620T

Conexiune: Cablu + bluetooth 3.0 Dual mode

Interfata: Tip-C

Baterie: 4400mah

Tastele:: 62 (inclusiv comutatorul de volum)

Capacul tastelor: PBT

tastatura tip: Tastare, jocuri, birou

Tip luminos: RGB


Caracteristici

Culoare:
Negru
Kit:
Nu
Marca:
AJAZZ
Tastatura iluminata:
Da (RGB)
Tip:
Standard
Te-ar mai putea interesa si
Livrare rapida si de calitate

Compania noastra livreaza in toata tara

Asigurarea calitatii si a serviciilor

Oferim doar produse de a caror calitate ne-am asigurat

Returnare in 14 de zile

Aveti la dispozitie 14 de zile pentru testarea produsului