Set gantera Karemi de 20 kg, reglabila kettlebell, 6 in 1, cu o multitudine de combinatii, negru cu rosu

K50F-52301
274.00 Lei
249.99 Lei
Discount: 24.01 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare

- Cost livrare: 19,99 lei

- Transport gratuit pentru comenzi de peste 299 Lei

- Livrare rapida si in siguranta.

Optiuni de plata
Avantaje

Descriere


Set gantera reglabila kettlebell Karemi, 6 in 1, 20 kg cu o multitudine de combinatii, negre si rosii

Gantera reglabila kettlebell Karemi de 20 kg, poate fi folosita atat ca si gantera sau ca haltera. Are o greutate totala de 20 kg si este foarte usor de montat. Gantera este reglabila cu prindere antiderapanta , ce contine discuri bara scurta si lunga , sigurante, prindere ce transforma gantera in kettlebell potrivit pentru antrenamentele realizate acasa.

Este un accesoriu fitness potrivit pentru toate grupele de muschi si categorii de exercitii datorita faptului ca este reglabila si se poate schimba greutatea.

Schimbarea greutatii se efectueaza foarte usor prin scoaterea clemei de siguranta.

Gantera reglabila Karemi se poate modifica in haletara datorita barei lungi, in doua gantere de cate 10 kg dar si in doua gantere reglabile kettlebell.

Setul este compus din 12 discuri de diferite greutati (vezi in descrierea de mai jos), 2 bare pt ganterele de maini ce pot avea o greutate de pana la 10 kg fiecare, o bara conectoare cu ajutorul careia puteti face o haltera sau puteti unii cele 2 gantere pt o haltera cu o greutate mai mare, suportul kettlebell ce va ajuta se creati o gantera kettlebell, 2 manere pt gantere tip kettlebell (ce pot fi facute atat cu bara de gantera normala cat si cu suportul kettlebell), si colierele pt fixarea greutatilor.

Bara ganterei sau bara de legatura dar si manerul modelului kettlebell este facuta in asa fel incat sa poti avea un prindere buna (grip) si fara a crea un disconfort palmei.

Ganterele sunt printe cele mai utilizate accesorii de fitness, fiind destinate pentru o utilizare zilnica de pana la 30-45 min, fiecare sedinta fiind recomandat sa fie inceputa cu o incalzire usoara a mainilor si corpului.

Este recomandat sa faci miscare, iar impreuna cu acest set de gantere pot diversifica foarte mult exercitiile dorite. Daca ai achizitiona separat gantere kettlebell , haltera si gantera v-ar ocupa si spatiu mai mult in casa dar ar fi si un efort financiar mai mare.

Setul de gantere KettleBell Fitronic 6 in 1 are o multitudine de posibilitati de a le combina si a face un spectru larg de exercitii

Caracteristici

Culoare:
Rosu/Negru
Greutate:
20 Kg
Marca:
Karemi
Nivel pregatire:
Intermediari
Sport:
Fitness
Tip produs:
Set
Te-ar mai putea interesa si
  • Cumparate frecvent
  • Cele mai populare
Livrare rapida si de calitate

Compania noastra livreaza in toata tara

Asigurarea calitatii si a serviciilor

Oferim doar produse de a caror calitate ne-am asigurat

Returnare in 14 de zile

Aveti la dispozitie 14 de zile pentru testarea produsului