Cum se utilizeaza o narghilea electronica?

21/02/2022
Cum se utilizeaza o narghilea electronica

Dacă deții deja o narghilea electronica, probabil că ești deja familiarizat cu lichidele pe care le utilizezi în locul tutunului normal găsit în țigările tradiționale. Țigările electronice sunt concepute în primul rând pentru a fi o alternativă la țigările tradiționale și pentru a ajuta oamenii să se îndepărteze complet de țigări.

Acum poți să folosești și țigara electronică – adică narghileaua electronica – e-lichid conceput pentru aromă mai degrabă decât pentru nicotină, o alternativă la utilizarea unei țevi de apă clasice, folosită de obicei pentru a fuma shisha tradițională, fiind ca un pix sau țigară electronică cu diferite sticle incorporate pentru reumplere cu lichid

Ce este narghileaua electronică?

E-narghileaua este o formă electronică de fumat fără nicotină. Shisha tradițională este, de obicei, un amestec de tutun siropos, care se fumează printr-o țeavă cu apă, cu toate acestea, e-shisha este în principal 0% nicotină și poate fi fumată folosind un stick de vape normal.

Cum este e-narghileaua diferită de e-tigara?

De obicei, narghileaua electronica și tigara electronica vor veni în sticle mici de plastic similare pe care le poți folosi pentru a umple rezervorul țigării tale electronice. Vizual, cele două arată aproape la fel, dar există diferențe. Țigările electronice normale vor conține o anumită cantitate de nicotină, măsurată în mg, e-narghileaua nu conține nicotină și este de obicei mai dulce și mai aromată atunci când este vaporizată.

Ce echipament ai nevoie?

O țigară electronică obișnuită, reîncărcabilă este tot ce ai nevoie pentru a vapa e-shisha. Narghileaua tradițională este foarte asemănătoare cu vapingul în general, totuși este important să nu încerci să fumezi narghilea normală în țigara electronică. Dacă nu dorești să te dedici unei țigări electronice pe termen lung, există multe bețișoare de e-shisha cu arome diferite, care oferă o cantitate limitată de vape înainte de a fi eliminate. Mai puțin obișnuită este narghileaua electronică, vei descoperi că mărcile de țigări electronice mai populare vor avea e-shisha care poate fi folosită cu dispozitive obișnuite.

Cum îți folosești narghileaua electronica?

Vapatul unei e-shisha este același lucru cu vapatul unei țigări electronice obișnuite. Înainte de a vaporiza, umple rezervorul de vape cu lichidul e-shisha. Apoi, porneste dispozitivul și inspira așa cum ai face cu e-tigara normala.

Cate tipuri diferite există?

Narghileaua electronică vine în principal în arome dulci, variind de la piersici și căpșune, până la arome mai aventuroase, cum ar fi pere sau aromă de băutură energizantă. Există e-shisha cu aromă de tutun, dar este mai populara în rândul persoanelor care încearcă să renunțe la fumat decât printre iubitorii obișnuiți de narghilea. Este important să folosești un lichid testat, multe lichide e-shisha sunt făcute sau amestecate dintr-o combinație de concentrate și alte ingrediente cu aromă necunoscute, de exemplu, într-un magazin local, nu este cel mai sigur de vaporizat!

De unde poți cumpăra narghilea electronica?

Datorită faptului că e-shisha nu este încă foarte populară în rândul amatorilor, cel mai bun loc pentru a cumpăra este direct de pe site-ul producătorului sau al unui intermediar de nădejde.

Comentarii


Să cumpăr acesta și la 4000 de fumuri fumuri

Scrie un comentariu