Carucioare 2 in 1

Cărucioarele vin în diferite tipuri, cu multe caracteristici diferite. Sunt o parte indispensabilă din arsenalul nostru de echipamente pentru bebeluși. Dar să știi când le poți folosi este o întrebare bună pe care ar trebui să o examinăm. Kubato îți pune la dispoziție o varietate de modele, de la carucioare 3 in 1, la carucioare 2 in 1, carucioare gemeni si carucioare sport.

În funcție de ce beneficii trebuie sa alegi un carucior?

Prietenos cu mașina

Dacă preferi să conduci, un model care să se potrivească cu ușurință în portbagaj este o necesitate. Acesta ar putea fi un cărucior ușor sau ceva mai rezistent, care se pliază compact.

Conceput pentru a fi activ

Pentru un părinte mai activ, un cărucior mai robust, care are o suspensie bună este o necesitate pentru a-ți proteja bebelușul de miscari prea bruste. Fii atent la modelele de carucioare care sunt ușor de manevrat.

Carucioarele jogging sunt ideale pentru activități în aer liber cu bebelusul tau. Cu toate acestea, acestea nu trebuie folosite cu cei mici sub aproximativ 8 luni.

Transport public

Transportul public aduce provocări suplimentare la un cărucior. Cărucioarele care se pliază ușor sunt o necesitate aici. De asemenea, va trebui să fie suficient de ușor pentru a-l transporta pe scările de la metrou sau în autobuze. Am văzut părinți cu un cărucior ușor, pliabil, care are o curea pentru a permite a fi transportat ca pe un rucsac. Acest lucru este util atunci când utilizezi transportul public.

Ia în considerare unde vei depozita căruciorul. Dimensiunile acestuia contează mai ales atunci când este pliat și desfăcut. Nu vrei să-l duci acasă și să descoperi că nu va intra prin ușă, nici pe bancheta din spate sau portbagajul mașinii tale.

De asemenea, nu dorești să încerci să tragi din greu un cărucior pe scări către apartamentul tău sau în și în afara metroului. Verifica cât de greu este și ia în considerare și greutatea bebelusului.

Înălțimea mânerului este vitală și trebuie să se potrivească înălțimii tale. Nu uita de înălțimea partenerului tău; vei împărți sarcina, nu-i așa?

Aplecarea peste un cărucior sau ridicarea mâinii pentru a-l împinge poate cauza tot felul de probleme cu spatele și umerii. Din acest motiv, alege un cărucior cu un mâner reglabil suficient de înalt pentru a nu fi nevoit să-ți poziționezi anormal corpul în timp ce împingi.

Cărucioarele mai mari sau cărucioarele de jogging pot avea roți mai mari într-o poziție fixă. Vor fi, de asemenea, mai rezistente, mai ales modelele pentru toate terenurile.

Mai mult ca sigur, acestea nu sunt necesare pentru a plimba prin magazinele din mall. Pentru aceasta, roțile independente care pot fi blocate în poziție sau eliberate pentru a pivota sunt o alegere mai bună. Îți vor oferi o mai mare manevrabilitate pentru a naviga printre toate acele rafturi din magazinul pentru copii.

Unii ar putea avea nevoie de mai mult de un cărucior pentru diferite situații. De exemplu, o opțiune ușoară pentru călătorii și una de dimensiuni normale pentru ieșirile prin cartierul local.

Dacă intenționezi să cumperi un singur cărucior pentru bebeluș, asigură-te că îl alegi pe cel care corespunde cel mai bine nevoilor tale. Nu cumpăra unul cu caracteristici care nu ai nevoie. Da, este plăcut să ai un cărucior care să se potrivească bebelușului tău pe măsură ce crește, dar acum trebuie să se potrivească cu mărimea lui.

Unele cărucioare vin cu accesorii suplimentare, în timp ce altele sunt de bază. Gândește-te la ceea ce este un must-have pentru tine și la ce te poți lipsi.

Caracteristici precum roțile pentru toate terenurile, operarea cu un singur mâner, plierea cu o singură mână, tăvile pentru alimente, suporturile pentru pahare, parasolarele, copertinele și husele de ploaie pot fi utile. Însă, decide de ce ai nevoie și vezi dacă vine ca standard cu căruciorul pe care îl alegi.

Nu costă o avere să-ți iei un cărucior bun. Nu trebuie să ai căruciorul „la modă” care este folosit de toate celebritățile doar din cauza numelui mărcii. Vor exista multe alternative comparabile care nu au un preț ridicat.

O considerație aici ar trebui să fie să cumperi tot ce îți poți permite, cu toate caracteristicile de care ai nevoie. Dacă plătești puțin mai mult, ar putea însemna că căruciorul va fi singurul de care ai nevoie și îl va conduce pe micuțul tău de la bebeluș până la copilărie.

999.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareAlbastru Diametru roata fata8 inch Diametru roata spate12 inch Dimensiuni deschis (W x D x H)99 x 65 x 117 cm Greutate11 Kg
999.00 Lei
Momentan Indisponibil
CuloareBej Diametru roata fata8 inch Diametru roata spate12 inch Dimensiuni deschis (W x D x H)99 x 65 x 117 cm Greutate11 Kg
Discount 9%
769.00 Lei 699.00 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 23%
1,299.00 Lei 999.00 Lei
Momentan Indisponibil
Filtre produs
Culoare
Diametru roata fata
Diametru roata spate
Dimensiuni deschis (W x D x H)
Interval varsta
Pentru
Pozitionare sezut
Tip
Tip pliere
Tip roti