Factori de luat în considerare atunci când cauți o husa de telefon

Căutarea unor modele de huse telefoane noi poate fi copleșitoare dacă nu te-ai decis ce caracteristici ai nevoie. Iată un ghid rapid și simplu despre ceea ce trebuie să iei în considerare înainte de a face o achiziție.

Protecţie

Vrei sa cumperi huse pentru telefon dintr-un motiv, pentru a-ti proteja telefonul. Dar partea care contează aici este locul în care ai nevoie cea mai multă protecție. Ai nevoie de protecție suplimentară pe față? Sau protectie pentru spate? Ai nevoie de o husă care să prevină loviturile pe colțuri sau în lateral?

Stil

Ce stil se potrivește cu tine și ce marca? Ești în căutarea unui stil lucios sau colorat? Sau poate un mat clasic. Există o mulțime de modele din care să alegi. De asemenea, poți crea stiluri personalizate care sunt unice pentru tine.

Protecție ecran

Dorești să protejați ecranul de zgârieturi și amprente? Unele huse de telefon vor proteja ecranul, în timp ce altele nu. Unele huse de telefon vor avea protectie și pentru ecranul telefonului.

Culori

Ce fel de culoare ai nevoie? Vrei o culoare cu sclipici, pastel sau neon? Ai nevoie de nuanțe personalizate, cum ar fi ombre și acuarelă, sau ai fi mulțumit de o culoare clasică?

Tipuri de huse pentru telefoane

Telefoanele sunt o parte indispensabilă a vieții noastre și sunt mai mult decât niște minuni tehnologice, motiv pentru care ar trebui să ne decorăm și să ne protejăm telefoanele.

Imaginează-ți surpriza și bucuria de pe fețele prietenilor tăi când își dau seama că nu ai primit de fapt un telefon nou, ci doar o carcasă nouă. Verifica toate varietățile de huse de telefon și descoperă ce tip de husa este cel mai potrivit pentru telefonul tau.

O husă rigidă pentru telefon (phone case) este de obicei o carcasă dură care este modelată exact pentru o anumită versiune de telefon și care se fixează pe telefon. De obicei, va acoperi spatele telefonului și cele patru colțuri ale acestuia. Sunt destul de subțiri și ușoare, adăugând puțin volum la forma telefonului. Husele rigide pentru telefoane vin în mod regulat în culori clare și transparente sau în mai multe culori și adesea în finisaje mate și lucioase. Husele rigide pentru telefon protejează telefonul pe spate și pe părțile laterale de lovituri, căderi și zgârieturi.

Ce este o husa telefon din gel? TPU este prescurtarea pentru poliuretan termoplastic, este un material pe bază de plastic și are proprietăți precum elasticitatea, transparența și rezistența puternică la uleiuri și lichide. Husele pentru telefoane cu gel sunt de obicei subțiri și ușoare, vin într-o gamă de culori și au un finisaj mat sau lucios. Aceste carcase pot rezista foarte bine la lovituri și zgârieturi și, datorita elasticitatii lor, sunt foarte durabile și nu se vor crăpa sau rupe. Husele din gel vor proteja telefonul pe spatele și pe părțile laterale ale dispozitivului.

Ce este o husă de telefon din silicon? Mulți oameni cunosc husele de telefoane din silicon din cele care erau făcute pentru modelele de telefoane foarte timpurii, chiar de la început când telefoanele au devenit inteligente. Erau foarte moi, puțin lipicioase la atingere și prindeau suprafața pe care erau așezate. Au fost foarte populare o vreme. Husele moderne din silicon sunt fabricate de obicei din „silicon lichid”. S-ar putea să te întrebi ce este o husă de telefon din silicon lichid. Siliconul lichid este diferit de vechiul silicon moale prin faptul că este mult mai dur și similar cu o husă de telefon cu gel în elasticitate. De obicei, aceste carcase au un finisaj mat, sunt ușoare la atingere și pot rezista la amprentele digitale și la praf. Acestea acoperă spatele și părțile laterale ale telefonului și le protejează în același mod în care o fac carcasele cu gel. Sunt foarte populare datorită senzației și finisajului pe care îl oferă.

In gama de huse telefon Kubato gasiti huse iPhone, huse Samsung si huse Huawei.

Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Brand compatibilSamsung CuloareNegru MarcaLoomax Model compatibilGalaxy A22 5G TipCarcasa
Discount 29%
69.00 Lei 49.00 Lei
+
Brand compatibilSamsung CuloareNegru MarcaLoomax Model compatibilGalaxy S21 Ultra TipCarcasa
129.00 Lei
+
Brand compatibilSamsung CuloareNegru Model compatibilGalaxy A51 5G TipCarcasa
Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Brand compatibilSamsung CuloareBej MarcaLoomax Model compatibilGalaxy A12 TipCarcasa
Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Brand compatibilSamsung CuloareAlbastru MarcaLoomax Model compatibilGalaxy S21 Ultra TipCarcasa
Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Brand compatibilHuawei CuloareNegru MarcaLoomax Model compatibilP40 Lite E TipCarcasa
Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Brand compatibilHuawei CuloareAlbastru MarcaLoomax Model compatibilP40 Lite E TipCarcasa
Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Brand compatibilApple CuloareNegru MarcaLoomax Model compatibiliPhone 13 Pro Max TipCarcasa
Discount 36%
39.00 Lei 24.99 Lei
+
Brand compatibilApple CuloareTransparent MarcaLoomax Model compatibiliPhone 11 Pro Max TipCarcasa
Discount 29%
49.00 Lei 34.99 Lei
+
Brand compatibilApple CuloareNegru MarcaLoomax Model compatibiliPhone 13 TipCarcasa
Discount 20%
250.00 Lei 199.00 Lei
+
Brand compatibilApple CuloareNegru Model compatibiliPhone 13 TipCarcasa
Vezi inca 12 produse
Filtre produs
Brand compatibil
Culoare
    Afiseaza toate (24)
Model compatibil
    Afiseaza toate (32)
Tip
Marca