Alcool tester, etilotest Loomax, pentru testat nivelul alcoolemiei, 11-1103

11-1103
139.00 Lei
79.90 Lei
Discount: 59.10 Lei
in stoc
+
Comparati
Livrare

- Cost livrare: 19,99 lei

- Transport gratuit pentru comenzi de peste 299 Lei

- Livrare rapida si in siguranta.

Optiuni de plata
Avantaje

Descriere

Testerul de alcool de inalta calitate cu senzor semiconductor va permite sa masurati continutul de alcool din aerul expirat. O solutie excelenta pentru acasa si in scopuri individuale. Etilotestul afiseaza rezultate de pana la o sutime de a pe mil. Un accesoriu necesar in timpul calatoriilor.

Sensibilitatea senzorului - senzorul poate citi masurarea pana la sutimi de a pe mil. Etilotestul citeste continutul de alcool de pana la 2 pe mil.

Specificatii:

Alimentare: 3x baterii alcaline AAA (nu folositi baterii reincarcabile) - acest lucru poate distorsiona rezultatul masurarii)

Senzor: senzor semiconductor

Unitati de masura: % BAC, % BAC si mg/l BRAC,

Domeniu de masurare: 0,000-0,199% BAC (0,00-1,99% BAC sau 0,000-0,995 mg/l BrAC)

Instructiuni de operare simplificate:

1 . Introduceti bateriile alcaline in dispozitiv.

2. Apasati si mentineti apasat butonul de pornire pentru a porni dispozitivul. Dispozitivul va numara invers cele 15 secunde necesare pentru incalzire si pregatire pentru masurare (WARM UP)

3. Cand ecranul afiseaza cuvantul BLOW, suflati in mustiuc timp de 10 secunde. Continuati sa suflati intr-un mod constant, calm si neintrerupt.

4. Daca ati efectuat corect testul, aparatul etilotest va afisa rezultatul. Dupa cateva secunde de inactivitate aparatul etilotest se opreste automat BAC - concentratia de alcool in sange, BrAC - concentratia de alcool in aerul expirat

Recomandari:

Asteptati cel putin 20-40 de minute dupa ce ati consumat alcool pentru a efectua testul. Alcoolul dureaza ceva timp pentru a ajunge in sange si in sistemul respirator. Asteptati aproximativ 3 minute intre teste pentru a mentine acuratetea masuratorilor. Cu cat folositi mai des functia „Incalzire” inainte de masurare, cu atat rezultatul masurarii va fi mai precis. Uneori merita sa efectuati cateva teste pentru a putea media rezultatului.

Conduceti responsabil. Indicatiile aparatului etilotest nu pot fi tratate ca dovezi clare care confirma posibilitatea de a conduce vehiculul dupa consumul de alcool. Utilizati aparatul etilotest pentru orientare. Amintiti-va ca conducerea sub influenta alcoolului este aspru pedepsita.

Piesele bucale se afla in interiorul carcasei aparatului etilotest. Datorita acestei functii, nici nu trebuie sa va amintiti sa le luati cu dvs. Sunt intotdeauna la indemana in carcasa aparatului. Un mod bine gandit de a le pastra cu siguranta va va usura utilizarea.

Functionarea corecta a etilotestului si eroarea de masurare depind de conditiile si metoda de utilizare a aparatului etilotest, cum ar fi: frecventa si modul de utilizare/pastrare, timpul de utilizare, conditiile atmosferice si altele. Ca in orice aparat etilotest, parametrii acestuia se pot schimba odata cu timpul de utilizare. Rezultatele masuratorilor pot avea o eroare de masurare.

Caracteristici

Marca:
Loomax
Tip display:
LCD
Tip produs:
Aparat alcooltest
Tip senzor:
Oxid-semiconductor de alcool
Zona corporala:
Gura
Te-ar mai putea interesa si
  • Cumparate frecvent
  • Cele mai populare
Livrare rapida si de calitate

Compania noastra livreaza in toata tara

Asigurarea calitatii si a serviciilor

Oferim doar produse de a caror calitate ne-am asigurat

Returnare in 14 de zile

Aveti la dispozitie 14 de zile pentru testarea produsului