Aparat pentru antrenament Karemi, gimnastica si slabit model Hula Hoop, roz

D003
87.00 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare

- Cost livrare: 19,99 lei

- Transport gratuit pentru comenzi de peste 299 Lei

- Livrare rapida si in siguranta.

Optiuni de plata
Avantaje

Descriere



Nu aveti timp sa mergeti la sala? Obtineti un corp tonifiat si o talie subtire facand exercitii acasa folosind acest cerc Hula Hoop cu minge! Acest hula hoop special arde eficient excesul de calorii, va modeleaza corpul. Potrivit pentru exercitii fizice si pentru pierderea in greutate, acest cerc este alcatuit din sectiuni, astfel incat puteti ajusta dimensiunea prin adaugarea/diminuarea numarului de sectiuni din cerc!

Prin rotatie, acest cerc hula hoop fara cadere cu minge gravitationala va permite sa va masati talia si sa ardeti rapid grasimea corporala.

Constituit din mai multe piese detasabile, acest cerc hula hoop va permite sa reglati lungimea. Este  usor de instalat, se potriveste compact dimensiunii taliei dvs.

Echipamentul de antrenament cu hula hoop elimina grasimea, strange soldul, relaxeaza si antreneaza muschii. Este potrivit pentru toti adultii. Se recomanda si pentru sedentarism.

Viteza cercului hula hoop nu trebuie sa fie prea rapida: pastrati o viteza constanta si constanta de miscare, corpul se simte relaxat, iar respiratia este uniforma.

Hula hoop-ul este un exercitiu aerobic consumator de calorii. Pentru a obtine o pierdere in greutate. se recomanda sa il tineti mai mult de 30 de minute.

 

De utilizat:

Pentru talie  mai mica de 132 cm

Caracteristici

Marca:
Karemi
Te-ar mai putea interesa si
  • Cumparate frecvent
  • Cele mai populare
Livrare rapida si de calitate

Compania noastra livreaza in toata tara

Asigurarea calitatii si a serviciilor

Oferim doar produse de a caror calitate ne-am asigurat

Returnare in 14 de zile

Aveti la dispozitie 14 de zile pentru testarea produsului